Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πεθαίνοντας ο Neil Armstrong πήρε μαζί τα μυστικά του. Τι είδε στο φεγγάρι;




Σε ηλικία 82 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στης 25 Αυγούστου ο Νηλ Άρμστρονγκ, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη.

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν ο Armstrong πήρε μαζί του τα μυστικά για το τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της φημισμένης σεληνιακής προσγείωσης του 1969.;

Πολλοί είπαν ότι πήρε μαζί του όλα όσα είδε εκεί πάνω....

H δήλωση που έκανε ο Δρ. Στήβεν Γκρηρ που εργάζεται με πάθος για το Disclosure Project::
Μιας κ αναφερθήκαμε στο Disclosure Project: ας πούμε λιγα λογια γι το τι είναι :


•Το Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφιερωμένος στην αποκάλυψη στοιχείων, τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων και τη διεξαγωγή α
κροάσεων σχετικά με τις σκιώδεις κυβερνήσεις, τα ATIA, την εξωγήινη ζωή και τις προηγμένες τεχνολογίες που προς το παρόν χαρακτηρίζονται απόρρητες

•Ο δηλωμένος κορυφαίος στόχος του Προγράμματος Απο­κάλυψης(Disclosure Project)  είναι το αίτημα και η νόμιμη πίεση προς το Κογκρέ­σο και όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ για την απόλυτη αποκάλυψη στο Αμερικανικό κοινό όλων των γεγονότων σχετικά με τα ΑΤΙΑ και την εξωγήινη νοημοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουν να τον πετύχουν.



Συνεχίζουμε με την δήλωση του Δρ. Στήβεν Γκρηρ...

Με τα χρόνια, έχω γνωρίσει ένα μεγάλο αριθμό αστροναυτών - και πολύ στενούς συγγενείς και φίλους των αστροναυτών. Όπως ίσως θυμάστε, ο θείος μου ήταν ανώτερος μηχανικός της Grumman (τώρα Northrop Grumman) που κατασκεύασε τη Σεληνάκατο που προσγειώθηκε στο φεγγάρι, τον Ιούλιο του 1969.

Η αλήθεια αυτού του ιστορικού γεγονότος ποτέ δεν ειπώθηκε.


Πήγαμε στο φεγγάρι - αλλά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί κρατήθηκαν μυστικά και επισήμως παραμένουν μυστικά μέχρι αυτή την ημέρα.


Μέχρι τη στιγμή που προσεληνωθήκαμε, το Lunar Orbiter (δορυφόρος με κάμερα) είχε χαρτογραφήσει το φεγγάρι και απεικονίσει τις αρχαίες καθώς και τις πιο πρόσφατες κατασκευές στην επιφάνειά του. Έτσι, από τη στιγμή της προσελήνωσης, ο στρατός και η CIA - και ένας μικρός αριθμός εργατών της NASA - ήξεραν πως μπορεί να αντιμετωπίζαμε εκεί κάτι πολύ ασυνήθιστο. Είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο, γι’ αυτό και υπήρχε μια καθυστέρηση στη μετάδοση από τη Σεληνάκατο μέσω της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) ως επίσης άλλες, εναλλακτικές σκηνές σε ταινία, ήταν διαθέσιμες να εμφανιστούν σε περίπτωση που κάτι πραγματικά ασυνήθιστο θα συνέβαινε.


Λοιπόν, συνέβη. Στενοί φίλοι και πολύ κοντινά μέλη της οικογένειας τόσο του Neil Armstrong όσο και του Buzz Aldrin, μου έχουν πει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ότι πράγματι υπήρχαν πολλά, τεράστια UFOs γύρω από τον κρατήρα όπου προσεληνώθηκε η Σεληνάκατος και ότι αυτά παρατηρήθηκαν τόσο από τον Armstrong όσο και από τον Aldrin.

Έχω επίσης μιλήσει με αξιωματικούς που έχουν δει το βίντεο αυτό - αλλά ποτέ δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Ένα στενό μέλος της οικογένειας του Buzz Aldrin μου είπε "Δεν μπορώ να πω όσα μου έχει εκμυστηρευτεί ο Buzz για το θέμα - αν κάποια μέρα μπορέσει να μιλήσει γι 'αυτό, θα το κάνει ..."


Ο Neil Armstrong έγινε πιο κλειστός μετά την προσελήνωση και σπάνια μιλούσε για το ιστορικό αυτό γεγονός. Οι φίλοι του και οι συγγενείς του μου είπαν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν άνθρωπος με τέτοια ακεραιότητα, που δεν ήθελε να ψεύδεται στο κοινό για μια τέτοια βαρυσήμαντη συνάντηση. Πόσο τραγικό που οι ήρωες μας έχουν τοποθετηθεί σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση!


Όταν διοργανώναμε το Disclosure Project (το Σχέδιο Αποκάλυψης της ύπαρξης των Εξωγήινων) πριν από μερικά χρόνια, ρώτησα έναν από τους φίλους του Neil Armstrong,αν ο Neil θα ερχόταν στην Ουάσιγκτον, στην ενημέρωση των μελών του Κογκρέσου τον Απρίλιο του 1997. Μου είπαν ότι ο Άρμστρονγκ ευχόταν να μπορούσε - αλλά ότι αν μιλούσε για το τι πραγματικά συνέβη κατά την προσελήνωση, - ο ίδιος, η γυναίκα του και τα παιδιά του, όλοι θα έπρεπε να πεθάνουν. Μου το έθεσαν αυτό ξεκάθαρα.


Βρήκα να είναι απίστευτο εκείνη την εποχή, αλλά από τότε έχω διαπιστώσει ότι τέτοιες απειλές και εκφοβισμοί από υπερ-φιλόδοξους της Εθνικής Ασφαλείας είναι ρουτίνα.Ένας πολύ ανώτερος επιστήμονας στο Ναυτικό Εργαστήρι Έρευνας στην Ουάσιγκτονείπε πρόσφατα σ’ εμένα και στην ομάδα του Έργου Γνωστοποίησης (Disclosure Project)ότι αν μιλήσει για ορισμένες από τις πληροφορίες που ήξερε, αυτός, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του θα πρέπει να πεθάνουν όλοι.


Αυτό δεν είναι αστείο - και όχι μια θεωρία συνωμοσίας. Αυτός είναι ο τρόπος που τα πολύμυστικοπαθή, φασιστικά αφεντικά στο βαθύ σκοτεινό κράτος της Εθνικής Ασφάλειας λειτουργούν. Κάνουν τη Μαφία να μοιάζει ανδρική χορωδία.


Πιστευω να ηταν αρκετή η δήλωση του Δρ. Στήβεν Γκρηρ


Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης υπάρχει (η υπήρχε) βάση εξωγήινων!

Δεν το λέμε εμείς αλλά αρκετοί άνθρωποι εκ των οποίων και ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι Neil Α. armstrong ..

Το ότι σταμάτησε απο τότε κάθε αποστολή για την σελήνη (η σκέψεις για γήινη βάση στην σελήνη) δεν είναι περίεργο?

Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.



Σύμφωνα με τον Neil Α. armstrong οι εξωγήινοι έχουν βάση στο φεγγάρι και θέλουν να μείνουμε μακριά του!

Ο Milton Cooper ναυτικός υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών (N.S.A.) είπε ότι στον κύκλο της N.S.A. την αποκαλούσαν "Luna"."Την Luna την ανακάλυψαν και μαγνητοσκόπησαν οι αστροναύτες του apollo.Η βάση,έδειχνε σαν μεταλλείο που χρησιμοποιούσε μεγάλες μηχανές και υπήρχαν εκεί μητρικά-σκάφη" είχε πεί ο Cooper.Σύμφωνα με τις έως τώρα μη επιβεβαιωμένες εκθέσεις ο Neil Armstrong και ο Edwin "Buzz" Aldrin είδαν u.f.o.'s λίγο μετά την ιστορική πρώτη "απόβαση" του ανθρώπου στο φεγγάρι στις 21 Ιουλίου του 1969.

Κατά τη διάρκεια της προσελήνωσης του Apollo 11 , υπήρξε μια περίοδος δύο λεπτών σιγή ασυρμάτου . Σύμφωνα με τη NASA, το πρόβλημα προέκυψε από την μια από της δύο τηλεοπτικές κάμερες η οποια υπερθερμάνθηκε διακόπτοντας έτσι τη λήψη.



Τι πραγματικά συνέβη, σύμφωνα με διάφορες πηγές, ήταν ότι Armstrong και Aldrin είδε κάτι άλλο να τους παρακολουθούν !


Ανώνυμοι ερασιτέχνες ραδιοφώνων παρέκαμψαν τις συχνότητες της NASA και κατέγραψαν τα ακόλουθα (καταγράφουμε μεταφρασμένα)
Αποστολή Ελέγχου:

"τι είναι?"
Apollo 11:
Αυτά τα μωρά είναι τεράστια, κύριε ... τεράστιο .... Θεέ μου, δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εκεί έξω ... παρατάσσονται στη μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα ... είναι στο φεγγάρι μας παρακολουθούν. ...

Το 1979 Ο Maurice Chatelain πρώην αρχηγός των συστημάτων επικοινωνίας της NASA επιβεβαίωσε ότι ο Amstrong και το υπόλοιπο πλήρωμα του Apollo είδαν 2 εξωγήινα σκάφη στην άκρη ενός κρατήρα."Η συνάντηση ήταν γνωστή στην NASA αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα".Ακόμα είπε πως σε αρκετές περιπτώσεις διακόπηκε η ράδιο εκπομπή του Apollo ώστε να κρύψει τα νέα απο την κοινή γνώμη.


Στην συνέχεια λέει ότι "οι αποστολές Apollo και Gemini πάντα ακολουθούνταν σε απόσταση και μερικές φορές πολύ κοντά απο εξωγήινα σκάφη. Κάθε φορά που αυτό συνέβη, οι αστροναύτες ενημέρωνε των  Ελέγχου Αποστολής, ο οποίος διέταζε στη συνέχεια, απόλυτη σιωπή.

Γιατί, λοιπόν, η NASA τερματiσε τελικά τις αποστολές Apollo, εάν εξωγήινη επισκέπτες ήταν εκεί και βλέποντας τη Γη; Η απάντηση σύμφωνα με τον Armstrong, όπως αναμεταδίδονται από έναν ανώνυμο καθηγητής σε ένα συμπόσιο της NASA, έχει ως εξής:

Καθηγητής: Τι πραγματικά συνέβη εκεί έξω με το Apollo 11;
Armstrong:Ήταν απίστευτο!Πάντα υποθέταμε ότι μπορεί να υπάρχει ζωή,αλλά ζήσαμε τα "στοιχεία" και μας προειδοποίησαν..Μετά απο αυτό δεν υπήρξε ποτέ ξανά σκέψη για βάση στην σελήνη απο την πλευρά μας.
Καθηγητής:Πώς εννοείς ότι σας προειδοποίησαν?
Armstrong::Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέριες εκτός απο το να σου πώ ότι τα σκάφη τους ήταν έτη φωτός μπροστά στην τεχνολογία και πάρα πολύ μεγαλύτερα απο τα δικά μας,ήταν τεράστια!και...απειλητικά!!!
Καθηγητής: Μα η NASA είχε και άλλες αποστολές μετά;
Armstrong:Φυσικά!Η NASA είχε δεσμευτεί στα μάτια του κόσμου και δεν μπορούσε να ρισκάρει τον πανικό επι γής.Όμως σίγουρα ήταν κάτι "πεταχτές" αποστολές και πάλι πίσω."



Ο Neil A. Armstrong επιβεβαίωσε ότι η κουβέντα είναι αληθινή αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο πέρα απο την αναγνώριση ότι η C.I.A. ήταν πίσω απο το "cover up"...

Ένας ακόμα επίσημος της NASA, o Κρίστοφερ Κραφτ, ο οποίος ήταν διευθυντής της βάσης εντοπισμού στο Χιούστον κατά την διάρκεια των αποστολών Apollo   αποκάλυψε τον ακόλουθο διάλογο μεταξύ των Νίλ Άρμστρονγκ, Μπάζ Όλντριν και του Ελέγχου της Αποστολής, αφότου έφυγε από την NASA:

Απόλλων11: "Αυτά είναι γιγαντιαία πράγματα. Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν είναι οφθαλμαπάτη. Κανείς δεν πρόκειται να το πιστέψει!"
Έλεγχος Αποστολής (Χιούστον):"Πως... πως... πως; Tι διάολο συμβαίνει; Τι πάει στραβά με εσάς;"
Απόλλων11: "Είναι εδώ, κάτω από την επιφάνεια"
Έλεγχος Αποστολής: "Τι είναι εκεί; -διακοπή επικοινωνίας- έλεγχος παρεμβολών καλεί Απόλλων11."
Απόλλων11: "Είδαμε κάποιους επισκέπτες. Ήταν εδώ για λίγο, παρατηρούσαν τα όργανα. "
Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε την τελευταία πληροφορία σου."
Απόλλων11: "Επαναλαμβάνω, βρίσκονται εδώ άλλα διαστημόπλοια. Είναι ευθυγραμμισμένα πάνω στην άλλη πλευρά του κρατήρα."
Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε...επανέλαβε! "
Απόλλων11: "Ας εξετάσουμε αυτή την τροχιά, ε...Σε 625 προς 5... σύνδεση αυτόματης αναμετάδοσης...Τα χέρια μου τρέμουν άσχημα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Να το κινηματογραφήσω; Θεέ μου, εάν αυτές οι καταραμένες κάμερες κατέγραψαν κάτι; Τι κάνουμε μετά;"
Έλεγχος Αποστολής: "Κατέγραψες κάτι;"
Απόλλων11: "Δεν είχα κάποιο φιλμ πρόχειρο στα χέρια μου. Τρία πλάνα από τους δίσκους ή οτιδήποτε ήταν αυτά που καταστρέψανε το φιλμ."
Έλεγχος Αποστολής: "Έλεγχος, έλεγχος εδώ. Είσαι καθοδόν ; Έχει τελειώσει η αναταραχή με τα Α.Τ.Ι.Α.;"
Απόλλων11: "Έχουν προσεδαφιστεί εδώ. Είναι εδώ και μας παρακολουθούν. "
Έλεγχος Αποστολής: "Οι καθρέπτες, οι καθρέπτες... τους έχετε στήσει;"
Απόλλων11: "Ναι, βρίσκονται στο σωστό σημείο. Αλλά οποιοσδήποτε έχει κατασκευάσει αυτά τα διαστημόπλοια σίγουρα μπορεί να έρθει αύριο και να τους αφαιρέσει. Όβερ και κλείνω".



Ωστόσο, υπήρξαν αρκετές άλλες «επαφές» μεταξύ σκαφών της NASA και Α.Τ.Ι.Α., κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν, σύμφωνα με τον συγγραφέα Γουίλιαμ Κίλνερ, καταγράφηκε ο ακόλουθος διάλογος μεταξύ του Ντέιβιντ Γουόκερ, του διαστημικού λεωφορείου Εντέβορ και του ελέγχου της αποστολής.


Γουόκερ: "Άγνωστο αντικείμενο στις 3 η ώρα ...Θεέ... τι είναι; Θεέ μου... έρχεται κατευθείαν πάνω μας..."
NASA: "Τι είναι εκεί;"
Γουόκερ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ! Ω Θεέ μου! Πήγαινε πίσω. ΚΟΥΝΗΣΟΥ! "
NASA: "Εντέβορ! Εντέβορ! Τι;... εξήγησε..."
Γουόκερ: "Τι στο... που βρισκόμαστε; Που είναι; Που ... χάθηκε, ΧΑΘΗΚΕ! Όχι (ακατάληπτο)... A.T.I.A... διαστημόπλοιο... τεράστιο... ευφυές ... ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!"
NASA: "Εντέβορ... άλλαξε... ΤΩΡΑ! "


H κασέτα τελειώνει απότομα με κάτι που μοιάζει να είναι η διαταγή της NASA προς τον Γουόκερ να αλλάξει ραδιοσυχνότητα.



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

Θα κλείσω το άρθρο με μια παραγράφω απο την δήλωση του Δρ. Στήβεν Γκρηρ..

Μου είπαν ότι ο Άρμστρονγκ ευχόταν να μπορούσε - αλλά ότι αν μιλούσε για το τι πραγματικά συνέβη κατά την προσελήνωση, - ο ίδιος, η γυναίκα του και τα παιδιά του, όλοι θα έπρεπε να πεθάνουν. Μου το έθεσαν αυτό ξεκάθαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...