Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Κίνηση με Στρέβλωση Χωροχρόνου


Οι Ήλιοι στο σύμπαν είναι φάροι φωτός, ακριβώς όπως ένας φάρος στην θάλασσα του διαστήματος, για να ταξιδεύουν τα διαστημόπλοια. Χρησιμοποιούν τους νόμους της βαρύτητας. 

Ουσιαστικά τον νόμο της ΠΤΩΣΕΩΣ προς κάποιο προορισμό. Τα πλοία έρχονται μέσα από τον Ήλιο διότι είναι ΚΟΥΦΙΟΣ όπως και οι πλανήτες. Στην γλώσσα των Επικυρίαρχων η Αστρονομία λέγεται “N_EA_ANU”.

Οι επιστήμονες στην NASA ξέρουν ότι ο Ήλιος είναι ΚΟΥΦΙΟΣ και μάλιστα με πετρώδη Επιφάνεια Calcium –Ferrite σύμφωνα με ανακοίνωση της NASA. Η φύση του Ηλίου, κάθε ηλίου και του Σύμπαντος είναι ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ. Φυσικά δεν θέλουν να το γνωρίζουμε, γιατί ανατρέπονται τα πάντα. Μάλιστα αυτή η επιφάνεια (πυρήνας) περιστρέφεται κάθε 23,7 γήινες ημέρες. Αυτά ήταν γνωστά από τον 19ο αιώνα χάρις στον Dr. Birkeland. Ας όψονται οι πνευματικοί δολοφόνοι του Maxwell και του Tesla, για τα σημερινά χάλια της επιστήμης και ο κρετίνος Αινστάιν. Όμως ελέγχονται από τους κορυφαίους επιστήμονες των επικυρίαρχων. Έτσι σαμποτάρουν την πραγματική γνώση. Τα τρία πλοία που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι ΦΟΡΤΗΓΑ και βγαίνουν έξω από το Ηλιακό σύστημα.

Αυτή άλλωστε είναι και η κύρια λειτουργία του Suncruiser. Να ελέγχει τα φορτηγά μέσω των Stargates (διάβασε NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR ) και βέβαια τους μνηστήρες της Νοτίας εξόδου του Γαλαξία!

Το πραγματικό αστρόπλοιο με κινητήρα ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ η ΔΙΝΗΣ βρίσκεται μέσα στην φωτεινή γραμμή. Αυτό τα “έφερε” εδώ. Οι επιστήμονες στην AREA 51 και σε άλλες υπόγειες βάσεις που τις έφεραν από άλλα ηλιακά συστήματα αναπτύσσουν τα στοιχεία 115-117 για να φτιάξουν πεδία ΑΝΤΙΥΛΗΣ που είναι η Υπέρτατη Τεχνολογία, πέρα από τα Βαθμωτά πεδία. Για την τεχνολογία Αντιύλης και την σχέση με ανθρώπους από προηγούμενο σύμπαν σε άλλο άρθρο. Φυσικά για όσους έχουν πολύ γερό στομάχι.







Απλώς διογκώνουν τον Χωρόχρονο και τον συμπιέζουν μπροστά από τα πλοία ώστε να σερφάρουν πάνω από τα ΚΥΜΑΤΑ του ΧΩΡΟΥ σαν τα υπερωκεάνια!
Τώρα μπορείτε, αν έχετε ανοιχτό μυαλό, να ψάξετε και να διερωτηθείτε, ίσως … 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...