Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Θα πάθετε ΣΟΚ όταν μάθετε τι δουλειά κάνει αυτός ο άντρας!Ο Eric Amaranth, 35 ετών, κερδίζει περίπου 120 ευρώ την ώρα. Τι μπορεί να κάνει....Η δουλειά του Eric είναι να παρακολουθεί ζευγάρια στις πιο "προσωπικές τους στιγμές" και να δίνει συμβουλές για το πως θα βελτιωθούν.
Έμαθε τα κόλπα του επαγγέλματος από έναν 69χρονο γκουρού του επαγγέλματος και τώρα το ασκεί ο ίδιος με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού έχει τουλάχιστον 35 μόνιμους πελάτες από όλο τον κόσμο.
Ο ίδιος δηλώνει πως δουλειά του δεν είναι να εμπλέκεται ερωτικά με τα ζευγάρια, καθώς αυτό θα ήταν ανήθικο, αλλά μόνο να τονίζει τι κάνουν λάθος, κατά τη διάρκεια της πράξης, να τους εμψυχώνει να γίνονται πιο "σκανδαλιάρηδες" και να υπογραμμίζει ποια μέρη του σώματος θα πρέπει να αγγίζει ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα πάντα με τον Eric και την εμπειρία του: " Οι γυναίκες πλέον θέλουν κάτι παραπάνω από "χτυπήματα" κατά τη διάρκεια της πράξης, ενώ οι άντρες δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θέλουν το ίδιο. Οι περισσότεροι μάλιστα δεν ξέρουν πως να το κάνουν σωστά με τη γυναίκα που αγαπάνε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...