Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

To λάθος sms του έσωσε τη ζωή!


Ένα απελπισμένο σύντομο μήνυμα κειμένου (sms), που εστάλη σε λάθος παραλήπτη, επέτρεψε στους πυροσβέστες και την αστυνομία να εντοπίσουν έναν άνδρα ο οποίος είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει χθες βράδυ στη Λιόν της κεντροδυτικής Γαλλίας, ανακοινώθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Διοίκηση Δημοσίας Τάξεως της επαρχίας του Ροδανού.
Στις 19:25 τοπική ώρα, ο επικεφαλής ενός αστυνομικού τμήματος στη Λιόν δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον κάτοικο στην περιοχή του Παρισιού, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έφθασε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, του οποίου δεν έπρεπε να είναι εκείνος ο τελικός παραλήπτης, και από το περιεχόμενό του συναγόταν πως «ένας φίλος του αποκάλυπτε την πρόθεσή του να θέσει τέλος στη ζωή του».

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η Περιφερειακή Διοίκηση εξηγεί πως οι αστυνομικοί που διέθεταν πλέον το όνομα του συντάκτη του μηνύματος μπόρεσαν να τον εντοπίσουν στο διαμέρισμά του στη Λιόν, φθάνοντας στο σημείο «το ταχύτερο δυνατόν». Καθώς κανείς δεν απαντούσε στις εκκλήσεις τους, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία, άνδρες της οποίας κατόρθωσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια ενός κλιμακοφόρου οχήματος.

Ο επίδοξος αυτόχειρας κειτόταν στο πάτωμα, με δύο άδειες φιάλες οινοπνευματωδών δίπλα του και «ήδη είχε αρχίσει να κόβει τις φλέβες στους καρπούς του». Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, σώζοντας τη ζωή του.

to-periptero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...