Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Γέννησε πρόωρα για να προλάβει ο ετοιμοθάνατος άντρας της να δει την κόρη τους για 45 λεπτά


Η Σαβάνα Όγκλερ δεν θα έχει φωτογραφίες με το πατέρα της από τα πρώτα της
γενέθλια, τις σχολικές εκδηλώσεις και τα Χριστούγεννα...

Η μόνη φωτογραφία που θα έχει μαζί του είναι αυτή που τραβήχτηκε μόλις γεννήθηκε, όταν εκείνος την κράτησε για 45 λεπτά, πριν πέσει σε κώμα.




Η μικρή επρόκειτο να γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο η 31χρονη μητέρα της, Νταϊάν Όγκλερ, αποφάσισε να γεννήσει νωρίτερα με καισαρική, όταν οι γιατροί της είπαν ότι ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν ετοιμοθάνατος, δεν θα προλάβαινε να δει τη μικρή. Μάλιστα, οι γιατροί της επέτρεψαν να γεννήσει στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο άντρας της, ώστε να μπορέσει να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία.



Ο 52χρονος Μαρκ Όγκλερ πάλευε χρόνια με τον καρκίνο, όμως όταν η σύζυγός του έμεινε έγκυος στην κόρη τους, οι γιατροί του είχαν πει ότι είχε καταφέρει να νικήσει την επάρατη νόσο. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με αναπνευστικά προβλήματα και έκτοτε δεν ξαναβγήκε. Όπως τον ενημέρωσαν, οι συνεχείς χημειοθεραπείες είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονές του, και δεν του απέμεναν παρά λίγες εβδομάδες.



«Όσο ήμουν έγκυος μιλούσε συνέχεια στην κοιλιά μου. Της έλεγε πόσο την αγαπούσε και πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα ερχόταν στον κόσμο. Δεν ανέφερε ποτέ ότι δεν θα προλάβαινε να τον γνωρίσει», δήλωσε η Νταϊάν στην εκπομπή Good Morning America.




http://www.to-gamato.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...