Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ανθρωπος απο το μελλον-Andrew Carlssin.


Ένας 44χρονος επενδυτής, ονόματι Andrew Carlssin, επένδυσε 800 δολάρια σε μετοχές της Wall Street και μέσα σε δύο εβδομάδες είχε ένα χαρτοφυλάκιο αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων!

Κάθε μια από τις επιλογές του, συνοδεύτηκε από μια απρόσμενη άνοδο -και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα αρνητική περίοδο- που ο κοινός νους δεν μπορεί να αποδώσει σε «καθαρή τύχη».

οι αρχές φυσικά δεν πιστεύουν σε καθαρή τύχη, αλλά σε εσωτερική πληροφόρηση και προς το παρόν τον έχουν στις φυλακές της νήσου Rikers, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα «σπάσει» και θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Το θέμα είναι ότι παρά τις συντονισμένες προσπάθειες όλων των αρχών ασφαλείας (FBI, υπουργείο Δικαιοσύνης, δημοτικές αρχές, κ.ο.κ.) δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι έκανε και που ζούσε ο Andrew πριν από το Δεκέμβριο του 2002, οπότε και έκανε αισθητή την παρουσία του ο ίδιος στην αγορά.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ένας άνθρωπος που έρχεται από το.. μέλλον και συγκεκριμένα από το 2.256 μ.χ., με τη βοήθεια μιας μηχανής που έχει στη διάθεσή του. Με αυτό το «time craft» είχε την ευκαιρία να «διαβάσει» την πορεία της ιστορίας αντίστροφα και ως εκ τούτου να πληροφορηθεί ποια εταιρεία ετοιμάζει τι και (.. φτάνοντας στη Νέα Υόρκη) να επενδύσει στις σωστές μετοχές! Οπως θα περίμενε κανείς, αποφεύγει να αποκαλύψει πού έχει κρύψει τη μηχανή αυτή, από το φόβο ότι θα πέσει σε «λάθος χέρια», ενώ σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τη φυλακή υποσχέθηκε να δώσει πληροφορίες για το πού κρύβονται περιβόητοι κακοποιοί αλλά και για θεραπεία του AIDS! Με την προϋπόθεση να τον αφήσουν να πάει και πάλι για λίγο στο μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...