Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ποτήρι κάνει τους φίλους σας να ασχοληθούν επιτέλους μαζί σας!

Δεν υπάρχει μάλλον άνθρωπος που να μην έχει βρεθεί σε παρέα όπου κάποιος, (ή ακόμη και... όλοι), αντί να απολαμβάνουν την κουβέντα και τη συντροφιά, βρίσκεται διαρκώς με ένα κινητό στα χέρια, κάτι το οποίο, εκτός από εξαιρετικά αγενές, είναι και... σπαστικό.

Στο πρόβλημα αυτό αποφάσισε να δώσει λύση μια βραζιλιάνικη εταιρεία, σχεδιάζοντας ένα ποτήρι που θα κάνει τους φίλους σας να ασχοληθούν επιτέλους μαζί σας, τις λίγες ώρες που αποφασίσατε να περάσετε μαζί.

Σχεδιασμένο από τη Fischer & Friends και με το χαρακτηριστικό όνομα... «Οffline Glass», το έξυπνο ποτήρι έχει κομμένο μέρος της βάσης του το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιο, εκτός και αν στη βάση του υπάρχει κάποιο κινητό τηλέφωνο!
Ξεκίνησε στο Sao Paolo από το Salve Jorge μπαρ. Ένας από τους ιδιοκτήτες, ο Flavio Cinira, δήλωσε: «Το σκεπτικό του Salve Jorge είναι να συγκεντρώσει φίλους και καθημερινούς πολεμιστές, όπως συνηθίζουμε να λέμε, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον γύρω από καλό φαγητό και κρύα μπύρα.»
Ο συνιδιοκτήτης, Wanderley Romano, πρόσθεσε: «Το Offline Glass ενσαρκώνει αυτό ακριβώς. Είναι μια πρόσκληση για τους ανθρώπους να έρθουν εδώ, μετά από την καθημερινή μάχη, να απενεργοποιήσουν τον online κόσμο, να συνομιλήσουν με τους φίλους και νααπολαύσουν την πραγματικότητα γύρω τους απερίσπαστοι, έστω για μερικές ώρες».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...