Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Περίεργες Ιστορίες Εν Ώρα Εργασίας...!

1. Κουρέας μαχαιρώθηκε από πελάτη για απαράδεκτο κούρεμα 
Ένας άνδρας από το San Diego μαχαίρωσε τον κουρέα του, με κίνητρο όπως ομολόγησε στις Αρχές το γεγονός ότι.....
ήταν πολύ δυσαρεστημένος με το κούρεμα του, το οποίο θεώρησε απαράδεκτο. Ο δράστης επιτέθηκε στον άτυχο ιδιοκτήτη του κουρείου καθώς εκείνος έκλεινε το μαγαζί του και τον χαράκωσε δύο φορές στο πρόσωπο...

2. Πυροβολήθηκε από φίλο του για να γλυτώσει την δουλειά 
Ένας άνδρας πήρε άδεια ασθενείας αφού έβαλε φίλο του να τον πυροβολήσει στον ώμο για να αποφύγει την δουλειά. Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι πυροβολήθηκε από διερχόμενο όχημα καθώς έκανε jogging πριν την δουλειά, ενώ αργότερα αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από φίλο του να τον πυροβολήσει για να αποφύγει έλεγχο ναρκωτικών στο γραφείο.

3. Πυροσβέστες έσωσαν σκύλους δίνοντας τους το φιλί της ζωής 
Πυροσβέστες στην Florida ουσιαστικά ανέστησαν αρκετά σκυλιά, δίνοντας τους το φιλί της ζωής μετά από διάσωση από φλεγόμενο σπίτι. Τα σκυλιά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

4. DVD έσωσε πυροσβέστη από σφαίρα 
Ο Barry McRoy, πυροσβέστης από την Νότια Carolina, αποχωρούσε από ένα εστιατόριο Waffle House, όταν δύο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο πάλευαν για ένα όπλο. Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε με τη σφαίρα να χτυπάει τον ένα από αυτούς και να συνεχίζει διαπερνώντας ένα τζάμι και χτυπώντας τελικά τον πυροσβέστη, ο οποίος δεν συνειδητοποίησε ότι είχε πυροβοληθεί. Για καλή του τύχη, η σφαίρα χτύπησε σε ένα DVD που είχε στην τσέπη του παλτού του κι έτσι δεν τραυματίστηκε.


5. Αρχηγός της αστυνομίας απολύθηκε μετά από κλοπή μπύρας από το ψυγείο πυροσβεστών 
Ο αρχηγός της αστυνομίας σε μία μικρή πόλη του Kansas καταδικάστηκε για κλοπή μπύρας όταν μία κρυφή κάμερα τον κατέγραψε να την παίρνει από το ψυγείο του κτηρίου της Πυροσβεστικής. Η ποσότητα της μπύρας που έκλεψε δεν έγινε γνωστή, ενώ ο ένοχος αποπέμφθηκε άμεσα από το Σώμα.


6. Κατάστημα ψιλικών με Face Control 
Μετά από τρεις ληστείες, ένα κατάστημα ψιλικών στο New Hampshire απαιτεί πλέον την έγκριση του ιδιοκτήτη πριν μπορέσει ο πελάτης να εισέλθει σε αυτό. Το κατάστημα διατηρεί τις πόρτες του κλειδωμένες και η είσοδος απαγορεύεται αν ο ιδιοκτήτης δεν αναγνωρίσει τον πελάτη πίσω από τις γυάλινες πόρτες.


7. Φίδι δάγκωσε ταχυδρόμο ο οποίος συνέχισε τη δουλειά του 
Ένας 66χρονος ταχυδρόμος στη Φλόριντα των ΗΠΑ παρέδιδε τα γράμματα του όταν δαγκώθηκε από δηλητηριώδες φίδι καθώς έβαζε ένα φάκελο σε ένα γραμματοκιβώτιο. Όπως δήλωσε αργότερα στις αρχές, κούνησε το χέρι του και χτύπησε το φίδι πάνω στην πόρτα του αμαξιού του για να απελευθερωθεί. Κατόπιν, συνέχισε την παράδοση των πακέτων του για τα επόμενα 30 λεπτά πριν αναζητήσει τελικά βοήθεια. Όπως αποδείχθηκε το φίδι ήταν ένα Eastern diamondback rattlesnake.

8. Υπάλληλοι εστιατορίου έβγαλαν μαχαίρια λόγω φασίνας 
Δύο αδέρφια που εργάζονταν σε ένα εστιατόριο στο Maryland τσακώθηκαν με αφορμή τα καθήκοντα τους σε σημείο να βγουν μαχαίρια, όταν ο ένας αδερφός είπε στον άλλο να σφουγγαρίσει το πάτωμα, εξοργίζοντας τον. Και τα δύο αδέρφια υπέστησαν τραύματα από μαχαίρι αλλά μόνο ο ένας κατηγορήθηκε για επίθεση πρώτου βαθμού. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης υπαλλήλου σε άλλον υπάλληλο με μαχαίρι στο ίδιο εστιατόριο.


9. Προσπάθησε να πληρώσει για γεύμα με μαριχουάνα αντί χρημάτων 
Υπάλληλος στο drive-thru των McDonald's έμεινε άναυδος όταν πελάτης προσπάθησε να πληρώσει το γεύμα του με αντάλλαγμα μαριχουάνα αντί για χρήματα. Ο υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε ναρκωτικά στο αμάξι του πελάτη και τον συνέλαβε.


10. Πυροβόλησε τον συνεργάτη του προσπαθώντας να τον σώσει από κροκόδειλο 
Δύο εργαζόμενοι σε φάρμα κροκοδείλων στη Βόρεια Αυστραλία μάζευαν αυγά κροκοδείλων στην όχθη του ποταμού όταν ένας κροκόδειλος επιτέθηκε στον έναν και τον άρπαξε από το χέρι. Τότε ο δεύτερος άνθρωπος πυροβόλησε τον κροκόδειλο με αποτέλεσμα αυτός να απελευθερώσει το θύμα του, όμως ένας δεύτερος πυροβολισμός πέτυχε τον άτυχο άνδρα στο ίδιο χέρι που είχε τραυματιστεί από τον κροκόδειλο. Ευτυχώς επέζησε.


11. Εργαζόμενες στα KFC απολύθηκαν γιατί έκαναν μπάνιο στους νιπτήρες του εστιατορίου 
Τρεις υπάλληλοι υποκαταστήματος της αλυσίδας KFC στην California απολύθηκαν όταν αποκαλύφθηκε ότι έκαναν μπάνιο στους νιπτήρες του εστιατορίου. Τα τρία κορίτσια χρησιμοποίησαν τους νιπτήρες ως αυτοσχέδιο τζακούζι, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους μόνο με τα εσώρουχά. Παρ'όλα αυτά έκαναν το μοιραίο λάθος να ανεβάσουν φωτογραφίες με το γεγονός στον website κοινωνικής δικτύωσης MySpace, με αποτέλεσμα να τις δουν οι προϊστάμενοί τους και να τις απολύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...