Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Θα αφήνατε το άλλο σας μισό για… ένα εκατομμύριο;

Θα αφήνατε το άλλο σας μισό για... ένα εκατομμύριο;
Λένε ότι η αγάπη για το χρήμα είναι η ρίζα για όλα τα κακά, και σύμφωνα με μια νέα μελέτη, οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν αμείλικτες αποφάσεις όταν στη μέση μπαίνουν… τα λεφτά.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mai, οι ερευνητές ζήτησαν από τους Βρετανούς να τούς πουν αν θα άφηναν το άλλο τους μισό για 1 εκατομμύριο λίρες.
Και τα αποτελέσματα τούς εξέπληξαν, συνεχίζει το δημοσίευμα.
Ένας στους δέκα άντρες απάντησε ότι θα χώριζε με τη σύντροφό του, αν ήταν να κερδίσει τόσα χρήματα. Από την άλλη, μία στις 20 γυναίκες είπε ότι θα έπαιρνε τέτοια απόφαση.
Ένας στους δέκα, είπε ακόμη ότι θα μπορούσε να μείνει για πάντα χωρίς ταίρι, με τους άντρες να είναι πιο δεκτικοί σε αυτήν την ιδέα, απ’ ό,τι οι γυναίκες.
Και δεν θα παρατούσαν μόνο τις… γυναίκες τους, αλλά το 11% των αντρών ομολόγησε ότι δε θα είχε πρόβλημα να αφήσει και τον καλύτερό του φίλο, για τα λεφτά, ποσοστό υπερδιπλάσιο από το ποσοστό των γυναικών που θα άφηναν την καλύτερή τους φίλη για τα λεφτά.
Ένα 41% θα μπορούσε να μην πιει ποτέ ξανά μπύρα αν ήταν να κερδίσει ένα εκατομμύριο, ενώ πάνω από τις μισές γυναίκες δε θα έβαζαν ποτέ ξανά στο στόμα τους σοκολάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...