Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν φαντάζεστε τι αγόρασε ερωτευμένος σύζυγος στη γυναίκα του


Αν η αγάπη μετριόταν σε... φορέματα τότε ο Paul Brockman θα μπορούσε να είναι ο πιο ερωτευμένος σύζυγος στον κόσμο!


Ο λόγος; Τα τελευταία 56 χρόνια , ο Γερμανός που ζει στην Καλιφόρνια έχει χαρίσει στη γυναίκα του Margot 55.000 φορέματα, τα οποία μάλιστα αγόρασε μόνος του. Η αρχή έγινε σύμφωνα με τα perierga με 10 φορέματα που πήρε δωρεάν όταν εργαζόταν στο λιμάνι της Βρέμης στη Γερμανία και ο επιχειρηματίας είπε στο προσωπικό να κρατήσουν ό,τι ήθελαν από τις κούτες που άνοιξαν. Εκείνος διάλεξε πλουμιστά φορέματα και τα χάρισε στην τότε φίλη του Margot η οποία έγινε στη συνέχεια γυναίκα του.

Τη δεκαετία του ’50 έφυγαν για τη «Γη των ευκαιριών»και κατέληξαν στην Καλιφόρνια, όπου εκείνος ξεκίνησε να εργάζεται στις κατασκευές. Σύντομα τα οικονομικά τους έφτιαξαν και οι δυο ζούσαν ευτυχισμένοι και μοιράζονταν την αγάπη τους για το χορό, πηγαίνοντας κάθε εβδομάδα σε ένα ballroom για να χορέψουν. Ο Paul ήθελε η γυναίκα του να φοράει και ένα διαφορετικό φόρεμα κάθε φορά και έτσι ξεκίνησε το… πάθος του με τα φουστάνια.

Η γυναίκα του δεν επιθυμούσε να πηγαίνει για ψώνια και έτσι εκείνος ανέλαβε να της αγοράζει τα φορέματα. Σιγά σιγά η ντουλάπα γέμισε… Μετά η αποθήκη, το γκαράζ και εν τέλει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να τα χωράει όλα! Ο ίδιος εκτιμά ότι τα φορέματα κοστίζουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια ενώ πλέον το χόμπι του έλαβε τέλος. Σε ιστοσελίδα, μάλιστα, που δημιούργησε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να αγοράσει on line ένα vintage φόρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...