Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

12χρονη μαθήτρια πιο έξυπνη από τον Einstein και η 4χρονη που έχει σχεδόν το ίδιο ΙQ με τον Stephen Hawking και τον Einstein!


Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται
βρέθηκε άνθρωπος να ξεπεράσει 
το μεγαλύτερο επιστήμονα Albert Einstein... 
Η Olivia Manning από την Αγγλία έχει μεγαλύτερο IQ απο τον Einstein και τον Stephen Hawking και είναι μόλις 12 χρονών.

Το IQ της είναι 162 και είναι αρκετά πανω από τον μέσο όρο που είναι 100. Η ίδια λέει πως πάντα είχε ευκολία να μαθαίνει και να θυμάται πράγματα αλλά δεν περίμενε ποτέ αυτό το αποτέλεσμα στο τεστ IQ.


Η Heidi Hankins, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα το σχολείο, αλλά εντυπωσίασε στο τεστ νοημοσύνης καθώς συγκέντρωσε 159 βαθμούς.. Ο μέσος όρος για ενήλικες είναι 100, ενώ με 130 ο επιτυχών θεωρείται αρκετά ''προικισμένος''... Οι γονείς της πρόσεξαν από μικρή ότι επιδείκνυε μοναδικά ταλέντα, και ο John Stevenage, διευθυντής της βρετανικής Μensa, τόνισε ότι οι γονείς της μικρής διέκριναν πολύ ορθά ότι η κόρη τους είχε μεγάλες δυνατότητες, ανακοινώνοντας παράλληλα και την είσοδο του νεαρότερου μέλους της Mensa Το τεστ που πέρασε η μικρή είναι σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά της ηλικίας της και άνθρωποι που συνάντησαν την μικρή είπαν ότι κάνει πράγματα που θα περίμενε κανείς από παιδί 7 ετών...

Όταν ήταν 2 ετών η Heidi μπορούσε να μετρά μέχρι το 40, να κάνει πρόσθεση και αφαίρεση, να διαβάζει μόνη της, να απαγγέλει ένα ποίημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...