Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!

1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!
Με στόχο να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ, 1.902 κωπηλάτες με τις σχεδίες τους “στριμώχθηκαν” όπως όπως στα νερά μιας λίμνης στη Νέα Υόρκη!
Εντυπωσιακές σκηνές εκτυλίχθηκαν στη λίμνη Fourth Lake της Νέας Υόρκης,
τις οποίες απαθανάτισε με τη φωτογραφική της μηχανή η φωτογράφος Nancie Battaglia: 1.902 κανό με τους κωπηλάτες τους στριμώχθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο προκειμένου να δημιουργηθεί η Μεγαλύτερη σχεδία κανόε-καγιάκ στον κόσμο, λαμβάνοντας μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!
canoe1 1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!
Στην περιοχή Adirondacks οι κάτοικοι είδαν ξαφνικά τη λίμνη να γεμίζει σχεδίες σε διάφορα χρώματα και μέχρι να καταλάβουν τι γινόταν, ο αριθμός τους είχε φτάσει τις 1.902. Όσες ακριβώς χρειαζόταν οι κωπηλάτες για να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ των 1.619 που κατείχε το Πίτσμπουργκ.
canoe2 1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!
Η λίμνη έμοιαζε να ασφυκτιά με τόσα κανό αλλά το θέαμα ήταν υπέροχο. Άλλωστε πέρα από την επιβεβαίωση του ρεκόρ, η εν λόγω προσπάθεια είχε και συμβολικό χαρακτήρα, για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού , λέει ένας προπονητής κανόε-καγιάκ που συμμετείχε.
canoe4 1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον, ενώ ειδική επιτροπή των Ρεκόρ Γκίνες πιστοποίησε εν τέλει το πολυπόθητο αποτέλεσμα!
canoe3 1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!
canoe5 1.902 κανό στριμώχθηκαν σε μια λίμνη!
http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...