Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ : "Τo ημερολόγιο ενός επιζήσαντα από τον Αρμαγεδώνα της Σκοπιάς (Αυτά που θα διαβάσετε εδώ, δεν είναι απλή φαντασία. Στηρίζονται σε αυτά που περιμέναμε να εκπληρωθούν όταν ανήκαμε στην Σκοπιά!" 
Έχετε αναρωτηθεί τί σημαίνουν οί συντομογραφίες Π.Κ.Χ καί Κ.Χ στά περιοδικά (σκόπια-ξύπνα);

Ενώ μιλάνε και αναφέρονται στό πρόσωπο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, στήν πραγματικότητα τό αποστρέφονται σέ τέτοιο σημείο έτσι ώστε ούτε το όνομά του να αναφέρουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι οί χρονολογίες αναφέρονται σέ Π.Χ (Πρό Χριστού) καί Μ.Χ (Μετά Χριστόν). Κι όμως αυτήν τήν στιγμή πού γράφεται αυτό τό άρθρο, προωθείται από τίς σκοτεινές δυνάμεις ένα ύπουλο σχέδιο εξαφάνισης και αλλαγής τών όρων Π.Χ καί Μ.Χ μέ τούς όρους Π.Κ.Χ καί Κ.Χ. Οι όροι Κοινή Χρονολογία (Κ.Χ.), καί Πρό Κοινής Χρονολογίας (Π.Κ.Χ)  αντικαθιστούν, απλοποιούν, και μετατρέπουν τούς μέχρι σήμερα όρους Π.Χ καί Μ.Χ, παραπέποντας μας, από τήν Χριστιανική εποχή στήν εποχή τής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παρακάτω δείτε τί αναφέρει επί τού θέματος ή καθαρά αντίχριστη καί νεοταξίτικη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
Οι όροι Κοινή Χρονολογία (Κ.Χ.), Κοινή Εποχή (Κ.Ε.), Χριστιανική Εποχή ή Παρούσα Εποχή αφορούν την περίοδο που ξεκινάει από το έτος 1 και εντεύθεν. Xρησιμοποιούνται για το σύστημα υπολογισμού των ετών το οποίο είναι χρονολογικά ταυτόσημο με το σύστημα «έτος του Κυρίου μας» (Anno Domini, A.D.) στα λατινικά, με λιγότερο, όμως, θρησκευτικό χρωματισμό. Αντίστοιχα, στην ελληνική γραμματεία είναι το ισοδύναμο της «μετά Χριστόν» (μ.Χ.) χρονικής περίοδου.
Για αναφορά σε χρονολογίες πριν από το έτος 1, το οποίο για τις χριστιανικές θρησκείες συμπίπτει με την εμφάνιση του Ιησού στη Γη, χρησιμοποιείται είτε η συντομογραφία π.Χ. (προ Χριστού), είτε κάποια θρησκευτικά ουδέτερη εναλλακτική, όπως οι συντομογραφίες π.Κ.Χ. (πριν από την Κοινή Χρονολογία), π.Κ.Ε. (προ Κοινής Εποχής) ή π.Κ.Π. (πριν από την Κοινή Περίοδο). Όσον αφορά χρονολογίες μετά το έτος 1, οι οποίες αναφέρονται συνήθως ως μ.Χ. (μετά Χριστόν), χρησιμοποιούνται επίσης οι συντομεύσεις Κ.Χ. (της Κοινής Χρονολογίας), Κ.Ε. (Κοινής Εποχής) ή Κ.Π. (της Κοινής Περιόδου).[1]
Αν και η «κοινή χρονολογία», ή αλλιώς «κοινή εποχή», ήταν όρος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά από ορισμένους Χριστιανούς σε μια χρονική περίοδο που ο Χριστιανισμός ήταν η πιο ευρέως διαδεδομένη θρησκεία στη Δύση, αυτός ο όρος χρησιμοποιείται πλέον ως θρησκευτικά ουδέτερος εναλλακτικός όρος ο οποίος έχει τα αντίστοιχά του και σε άλλες γλώσσες. Για παράδειγμα, στην κινεζική γλώσσαχρησιμοποιείται μια μετάφραση αυτού του όρου, γκονγκ γιουάν (公元), για την χρονολογική καταγραφή. Ο όρος γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός ωςπολιτικά ορθός (politically correct) και θρησκευτικά ουδέτερος, για την αποδέσμευση της περιοδολόγησης και των χρονολογικών συστημάτων από τις θρησκειολογικές τους προεκτάσεις, προκειμένου να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο σύστημα χρονολόγησης αποδεκτό από τις διαφορετικές θρησκείες του κόσμου.
 
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ : http://rwssel.pblogs.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...