Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τα Μυστικά του Bohemian Grove


Bohemian Grove:μια μεγάλη, δασώδης έκταση στο Monte Rio της Καλιφόρνια με πανύψηλες, αιωνόβιες σεκόγιες, η οποία ανήκει σε μία κλειστή λέσχη, την Bohemian Club. Μια φορά το χρόνο, κάπου στα μέσα Ιουλίου, εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, των τεχνών, του εμπορίου κλπ συναντιούνται εκεί και περνούν περίπου δύο εβδομάδες κάνοντας κατασκήνωση. Μέχρι εδώ θα μπορούσε κανείς να πει ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο: ορισμένοι ισχυροί άντρες κάνουν τις διακοπές τους, παίρνοντας κάποιες φορές μαζί τις συζύγους και τις οικογένειές τους ή όντας μόνοι.Το πράγμα, όμως, δεν φαίνεται να είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Μερικοί δημοσιογράφοι και ερευνητές, όπως ο Alex Jones, κατόρθωσαν να εισέλθουν μυστικά στην απαγορευμένη περιοχή του Βοημικού Άλσους και να κινηματογραφήσουν το τι ακριβώς συμβαίνει στο μυστικό πυρήνα του, εκεί που δεν επιτρέπεται να εισέλθουν γυναίκες ή μη προσκεκλημένα άτομα. Διότι στις εγκαταστάσεις του Βοημικού Άλσους δεν επιτρέπεται να εισέλθουν γυναίκες, εκτός των προσκεκλημένων συζύγων των μελών, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση στον εσώτατο πυρήνα αλλά και γενικά δεν επιτρέπεται να εργαστούν εκεί άτομα θηλυκού γένους.
Οι πληροφορίες των ερευνητών μιλούν για δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες, άνθρωποι ιδιαίτερης πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής δύναμης, απελευθερώνονται πλήρως, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται σαν ανώριμα κολλεγιόπαιδα, όπως είχε περιγράψει χαρακτηριστικά ένας δημοσιογράφος, που ισχυρίστηκε ότι όλοι εκείνοι ουρούν δημόσια και κυριολεκτικά οπουδήποτε βρεθούν... Αυτό προφανώς προκαλεί απλά το γέλιο αλλά τα πραγματικά καλύτερα βρίσκονται στον εσωτερικό πυρήνα, στην "καρδιά" του Βοημικού Άλσους, όπου δίπλα σε μια λίμνη υπάρχει ένα τεράστιο μεταλλικό άγαλμα μιας κουκουβάγιας, ύψους 12 μέτρων. Η κουκουβάγια, σύμβολο σοφίας, αποτελεί το έμβλημα της λέσχης και φαίνεται ότι όλοι εκείνοι την τιμούν, σε μια παγανιστική τελετή που ονομάζεται "cremation of care", κατά την οποία όλοι είναι ντυμένοι με ειδικές στολές (κάποιοι μιλούν για το ότι είναι ντυμένοι γυναίκες...) και τελετουργούν γύρω από μια φωτιά που είναι αναμμένη μπροστά στο άγαλμα. Η τελετή αυτή υποτίθεται ότι είναι μια αναπαράσταση χαναανιτικής τελετής προς τιμήν του θεού Μολώχ, κατά τις οποίες γνωρίζουμε από την Παλαιά Διαθήκη ότι καίγονταν μικρά παιδιά. Στο Βοημικό Άλσος καίνε ένα ανθρώπινο ομοίωμα αν και ορισμένοι δεν είναι τόσο σίγουροι ότι πρόκειται πράγματι για ομοίωμα. 

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν μικροφωνικές εγκαταστάσεις, από τις οποίες υποτίθεται ότι το άγαλμα αποκτά τη δική του φωνή ενώ έχει καταγραφεί ότι κατά την καύση ακούγεται μια τρομακτική κραυγή από το θύμα, που πιθανώς όμως να προέρχεται από τα μικρόφωνα, αν και ορισμένοι όπως είπαμε, αμφιβάλουν. Στις "εργασίες" του Βοημικού Άλσους έχουν, όπως είπαμε, συμμετάσχει κατά καιρούς ισχυροί άντρες, όπως είναι οι πρόεδροι Μπους (πατέρας και γιός), Κλίντον, Ρέηγκαν, Νίξον, Κάρτερ, ακόμα και ο Ομπάμα με τον αντιπρόεδρό του και πολιτικοί όπως ο Κίσσινγκερ, ο Πάουελ΄και πολλοί άλλοι. Θεωρείται δε πολύ πιθανό (βέβαιο κατά τους ερευνητές), ότι τα μέλη της λέσχης αυτής σχετίζονται άμεσα με τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την Τριμερή Επιτροπή και άλλες σκοτεινές λέσχες και επίσης βέβαιο θεωρείται το γεγονός της σύναψης πολλών και διαφόρων συμφωνιών μεταξύ των μελών. Συμφωνιών που επηρεάζουν ολόκληρα κράτη. Πολλοί από τους συμμετέχοντες, επίσης, μετά την "κατασκήνωση", έχουν μια ραγδαία άνοδο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του πλανήτη.

Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά. Πληροφορίες θέλουν να συμβαίνουν απίστευτα και απερίγραπτα όργια στο άλσος εκείνο. Όργια στα οποία, υποτίθεται, συμμετέχουν μικρά παιδιά, υπνωτισμένες μέσω mind control σκλάβες και το 2004 μια αμερικανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι ένας παγκοσμίου φήμης gay porn star είχε κληθεί να  υπηρετήσει τα μέλη της λέσχης, με τρόπους που πιθανώς φαντάζεστε.
Οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν το Βοημικό Άλσος ως μια ακόμη από τις πολλές σκοτεινές, κλειστές λέσχες στις οποίες συμμετέχουν άνθρωποι εξουσίας, οι οποίοι λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις υπό το καθεστώς μέθης, ναρκωτικών και πλήρους απελευθέρωσης. Το ζοφερό σκηνικό συμπληρώνει η σατανιστική τελετουργία, η οποία με όλα τα συμπαρομαρτούντα καθιστά δύσκολο το να δεχτεί κανείς ότι όλοι εκείνοι είναι διανοητικά ισορροπημένοι, ωστόσο όμως καθορίζουν τις τύχες δισεκατομμυρίων ανθρώπων επάνω στον πλανήτη. Αλήθεια ή ψέμματα; Φαντάζομαι ότι κανείς μας δεν μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...