Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

To Φαινόμενο της Αντήχησης Schuman - Τι κοινό έχει με το 2012;;


Κάποιοι πολιτισμοί πίστευαν πως ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου αντιδρούσε και επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων πότε με τα καιρικά  και πότε με τα γεωλογικά φαινόμενα. Η θεωρία της αντήχησης Scuman έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που  πίστεψαν πως η ΓΗ έχει δική της καρδιά.. Τι κοινό έχει όμως με το 2012;;





Η αντήχηση  Schuman αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος «παλμού» ή «καρδιακού παλμού» του πλανήτη ΓΗ. 



Eίμαστε ήδη αυτόπτες μάρτυρες τεράστιων εξελίξεων στο εγγύς μέλλον με τρέχουσες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά ένα απο τα συναισθήματα που έχουμε βιωσει - ακόμη και από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την άποψη της πνευματικότητας ή της συνείδησης - φαίνεται πως  βιώνουμε  την  «επιτάχυνση του χρόνου». Πόσες φορές έχουμε πεί για το πόσο γρήγορα πέρασε η εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο ή μια άδεια που πήραμε ή ακομά ο μήνας και ολόκληρο το έτος. 
 Η μια ημέρα εξακολουθεί να είναι μια ημέρα αλλά' ΑΝ ο φυσικός ρυθμός του σώματος της γης μεταβάλλεται, τότε όλα επάνω του δέχονται τις μεταβολές αυτές. Kαθώς ο βιορυθμός της ΓΗΣ με τον εσωτερικό παλμό της να αντηχεί γρηγορότερα,  τότε οι συνέπειες για όλους μας θα είναι να  αλλάζουμε  τον «εσωτερικό χρονισμό» μας. Δηλαδή το εσωτερικό μας ρολόι ασυνείδητα  λειτουργεί γρηγορότερα  και η αντίληψη μας για τον χρόνο θα έχει τις γνωστές συνέπειες. 

Ο Jack Houck ένας  μηχανικός και ερευνητής παραφυσικών φαινομένων  (όπως ψυχοκίνηση, τηλεπάθεια κλπ) έχει δημοσιεύσει μερικά πολύ ενδιαφέροντα άρθρα στην ιστοσελίδα του. Ένα από αυτά αφορά  την έρευνά του για το παράθυρο της ψυχικής πρόσβασης και των  συχνοτήτων  μέσω των οποίων, οι άνθρωποι έχουν «εξ αποστάσεως ψυχική πρόσβαση». 
Είναι οι συχνότητες που χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται οι μοναχοί όλου του κόσμου μέσω του διαλογισμού και της βαθιάς πίστης!  Έχει παρατηρηθεί συσχέτιση μεταξύ της αντήχησης Schuman και των μετρήσεων ηλεκτροεγκεφαλογραφημάτων ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ! Αυτό οδηγεί  στην ιδέα ότι οι εγκέφαλοί μας προσπαθούν να «εναρμονίσουν» με την αντήχηση του πλανήτη μας..

Το κύμα παλμών της ΓΗΣ είναι κάπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980... και πιο σημαντικά από το 1997 περισσότερο.
 Αυτήν την περίοδο είμαστε στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμένεται να φθάσει το κρίσιμο σημείο των 13Hz. Κάποιοι υποστηρίζουν μαθηματικά  ότι θα συμβεί το 2012!  Σε μερικές παραδόσεις και προφητείες το περιγράφουν ως «σημείο μηδέν» της ΓΗΣ. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο σύμφωνα με  κάποιους επιστήμονες και  σε συνδυασμό με όλα τα είδη των ερμηνειών και των προφητειών που υπάρχουν για το θέμα αναμένονται μεταβολές που δεν μπορούν να μην υπολογιστούν, μαζί  με το  σενάριο της αναστροφής των πόλων ή της εξέλιξης του ανθρώπινου εγκέφαλου.(περισσότερα σε επόμενο άρθρο) 

Γεωλόγοι απο όλο τον κόσμο συμφωνούν οτι ο Βοράς δεν ήταν πάντα εκεί που είναι σήμερα. Μελετώντας τους σχηματισμούς των μορίων σιδήρου σε στρώμα λάβας  κατέληξαν  στο συμπέρασμα ότι την εποχή του σχηματισμού αυτής της λάβας, πριν πολλές χιλιάδες χρόνια, ο Βοράς ήταν σε εντελώς διαφορετική διεύθυνση από σήμερα.  

Στην Σιβηρία, βρέθηκε μέσα στον πάγο ένα Μαμούθ που χρονολογείται μεταξύ του 10,000 εώς 13.000πχ. Αυτό το Μαμούθ ήταν σε κατάσταση άριστη. Το αξιοσημείωτο είναι οτι στο στόμα του βρέθηκαν υπολείμματα χλωρίδας που σήμερα υπάρχουν μόνο σε τροπικά  κλίματα! Δεδομένο των δύο παραπάνω στοιχείων οι επιστήμονες θεωρούν πως έγινε μια ακραία πτώση της θερμοκρασίας με μόνιμη αλλαγή κλίματος. 
Οψόμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...