Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ!



Ο νεαρός gothic και το κορίτσι του, που τραβούσε μ’ ένα λουρί σκύλου, δέχθηκαν τη χλεύη του οδηγού, αλλά και των υπόλοιπων επιβατών, όταν επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε λεωφορείο βρετανικής εταιρείας μεταφορών, σε πόλη της βορειοδυτικής Αγγλίας και υποχρεώθηκαν να κατέβουν. «Δεν θέλουμε φρικιά και σκυλιά σαν εσάς», τους είπαν.

Σφόδρα ενοχλημένοι εκείνοι από την προσβολή δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια: κατήγγειλαν την εταιρεία Arriva, στην οποία ανήκε το λεωφορείο, υποχρεώνοντας τη σε δημόσια συγγνώμη.

Με ποιο δικαίωμα, είπαν, τα παιδιά, απαγορεύεται η επιβίβαση σ’ ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς, όταν έχουμε βγάλει κανονικό εισιτήριο; Επιχείρημα ισχυρό και κατανοητό, το οποίο δεν αντέκρουσε η εταιρεία, καθώς ισχυρίστηκε μόνο ότι το λουρί στο λαιμό της κοπέλας θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο, σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος και τα συναφή.

Προφανώς, δεν ήταν αυτός ο λόγος, αλλά η πρόθεση οδηγού και επιβατών να χλευάσουν τους ιδιόρρυθμους νέους, οι οποίοι και κατήγγειλαν τον προφανή ρατσισμό.

http://www.aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...