Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μυστικές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις (Ερωτήματα)


Μου κίνησε την περιέργεια η δυναμική των θεωριών σχετικά με τις μυστικές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις. Ειδικά για αυτές που ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι και οι άνθρωποι έχουν από κοινού τον έλεγχο και την απόδοση αυτών των υπόγειων εγκαταστάσεων.

Η πιο αξιοσημείωτη από αυτές τις βάσεις είναι η βάση Dulce της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται στο Νέο Μεξικό και εδώ και καιρό φημολογείται ότι έχει τουλάχιστον 7 επίπεδα, και περιγράφεται ως μία κοινή μυστική βάση εξωγήινων και ανθρώπων,για τα πειράματα βιογενετικών που διενεργούνται εκεί.

Το ερώτημα δεν είναι εάν ή όχι η κυβέρνηση δημιουργεί τις μυστικές υπόγειες βάσεις. Η κυβέρνηση έχει ήδη αποκαλύψει ότι κάνουν πράγματι υπόγειες βάσεις για τους σκοπούς της COG. Μια έκθεση στις 7 Αυγούστου του 1989 έκδοση του «US News & World Report"» αποκάλυψε το μυστικό σχέδιο ως ένα "Armageddon" που μπορεί πραγματικά να συμβεί. Και οι θεωρητικοί συνωμοσίας βγήκαν υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση στην πραγματικότητα πίστευε ότι φοβόταν ότι ίσως τις 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα έχουν πραγματικά κάποιο περιστατικό,και ότι έπρεπε να προετοιμαστούν.Ή για και άλλα σενάρια, όπως Ηλιακές καταιγίδες, σεισμούς,έκρηξη Yellowstone,ή και πιθανή επίθεση από εξωγήινους, κ.α.

Κατ 'αρχάς, υπάρχουν υποτίθεται ότι είναι πάνω από 128 μυστικές υπόγειες βάσεις ήδη γνωστές. Οι βάσεις αυτές είναι στη Νέα Υόρκη, Αριζόνα, Κολοράντο, Γιούτα, Νέο Μεξικό, Τέξας, Όρεγκον, Βιρτζίνια, Ουάσιγκτον, Καλιφόρνια, Βόρεια Καρολίνα, και έξω από τις ΗΠΑ στον Καναδά, Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο, την Αυστραλία και την Πορτογαλία. Και ίσως και περισσότερες.

Τέλος πάντων, ας σκεφτούμε πόσοι άνθρωποι εργάζονται / ή παρέχουν υπηρεσίες σε αυτές τις βάσεις, πέρα ​​από τις βάσεις των ΗΠΑ Θα χρειάζονταν χιλιάδες άνθρωπους και εκατοντάδες βιομηχανίες να υποστηρίξουν αυτές τις βάσεις. Και ξέρω ότι οι περισότεροι θα γνώριζαν ακριβώς τι συμβαίνει σε αυτές τις βάσεις,αν όχι όλοι. Θα χρειάζονταν για την κατασκευή, μηχανικοί, βιολόγοι, επιστήμονες, υπάλληλοι γραφείου, λογιστές,για την απογραφή και παρακολούθηση παραγγελιών,για τα τρόφιμα, επιστάτες, γιατροί, στρατιωτικοί, φύλακες, ασφάλεια, προγραμματιστές υπολογιστών, εταιρείες ενέργειας, σωλήνες νερού, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Κάποιος πρέπει να πληρώσει αυτούς τους λογαριασμούς. Και πολλές εταιρείες θα πρέπει να Τιμολόγησουν στη βάση για όλα αυτά τα αγαθά και τις υπηρεσίες.


Μιλάμε χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις βάσεις. Αυτό που είναι το πρώτο μου πρόβλημα είναι το πώς μπορεί η κυβέρνησή να κρατήσει το στόμα τους κλειστό για τόσο πολύ καιρό;

Επόμενο πρόβλημα μου είναι οι απαιτήσεις των εξωγήινων. Εντάξει, πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν και άλλα όντα και μορφές ζωής εκεί έξω. Εμείς δεν μπορεί να είμαστε η μόνη ζωή στο Σύμπαν. Και πιστεύω ακράδαντα ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τη Γη παλαιότερα,ή και ίσως να είναι ακόμα εδώ. Αλλά οι αξιώσεις για τη βάση Dulce περιλαμβάνουν εξωγήινες φυλές των γκρι, Reptoids, insectoids,και ακόμα κάνουν λόγο και για δρακονιανούς.Όλες αυτές οι φυλές δηλαδή ζουν στην ίδια βάση, στο ίδιο επίπεδο (το επίπεδο # 5) μαζί σαν μια οικογένεια; Δεν έχει νόημα.

Οι αλλοδαποί θα πρέπει να είναι πολύ πιο προηγμένη από ότι είμαστε εμείς. Αν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μεταξύ του αστρικού χώρου, τότε είναι πιο προηγμένη από ότι είμαστε εμείς. Δεν χρειάζεται συζήτηση. Γιατί, λοιπόν,να ζουν εκεί στη βάση; Γιατί θα πρέπει να υπογράψουν συμβάσεις με μας για τη συγκομιδή μαγνητικής δύναμης; Θα μπορούσαν να πάρουν μόνοι τους ότι θέλουν, δεν μας χρειάζονται εμάς για τίποτα. Έτσι, απλά αυτό δεν έχει νόημα για μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...