Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λαθος καταλαβες



Ο φωτογραφικός φακός κάποτε παίζει παράξενα παιχνίδια. Για παράδειγμα, στην πιο πάνω φωτογραφία το “τριχωτό χέρι” της κοπέλας είναι στην πραγματικότητα…το πόδι του φίλου της που κάθετε δίπλα.

Τα “οπίσθια” της κοπέλας με το ροζ μπλουζάκι πιο κάτω είναι…η μασχάλη και ο ώμος της κοπέλας που κρατά τη φωτογραφική μηχανή!
Αυτός που ξαπλώνει στον καναπέ είναι…το αγόρι και όχι η κοπέλα! Η κοπέλα φοράει μωβ T-Shirt και τον αγκαλιάζει από πίσω.
Νομίζω ότι όλοι καταλάβατε ότι τα πιο κάτω οπίσθια δεν είναι της κοπέλας αλλά της ζέπρας πάνω στην οποία κάθεται.
Προσοχή! Αυτό που φαίνεται σαν ένα “παράξενο γεννητικό όργανο” του κοριτσιού, είναι στην πραγματικότητα…ο αντίχειρας του αγοριού που κρατάει το ποτήρι με την μπύρα!
Αυτή η κυρία ξύνει το αριστερό πόδι της με το δεξί της χέρι, αλλά εμεις “βλέπουμε” ότι αντί χέρι, έχει…πόδι!
Αυτά είναι μήπως τα οπίσθια του αγοριού?…της καλίγραμμης φίλης του?
Το “γυμνό σώμα” της όμορφής κοπέλας που αγκαλιάζει τη φίλη της, δεν είναι τίποτε άλλο από το…κάπως χοντρό χέρι της της φίλης της!
Οχι! Η κοπέλα που την κρατάνε οι άλλοι δύο, δεν είναι αυτή με το “μαύρο φόρεμα” αλλά …η κοπέλα με τη μάυρη φούστα, την κλαδωτή μπλούζα και την κορδέλα! Την κρατάνε ο άντρας και η άλλη κοπέλα που φοράει τζιν και μαύρη μπλούζα.
Το τρίχωμα του σκύλου είναι το ίδιο με το χαλί!
Ένα μωρό κάθεται πάνω στη μαμά του
Η κοπέλα που φοράει τζιν σορτσάκι, σκύβει για να δεί κάτι και έτσι “χαρίζει” το σώμα της, στον άντρα της …που κάθεται πιο πίσω!
Το κολάν της είναι σχεδόν το ίδιο χρώμα …με το πάτωμα!
Ποιανού άραγε είναι αυτά τα σέξυ πόδια? Της κοπέλας?…όχι. Είναι του αγοριού! Η κοπέλα φοράει τζίν, άσπρη παντοφλίτσα και κάθεται πιο μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...