Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αυτή είναι η χειρότερη serial killer της Βρετανίας- Σκότωσε 400 μωρά!


Parakseno.gr : 1  Αυτή είναι η χειρότερη serial killer της Βρετανίας  Σκότωσε 400 μωρά!
Πρόκειται για τη χειρότερη serial killer που έχει περάσει ποτέ από τη Βρετανία
, αφού έχει σκοτώσει περίπου 400 μωρά! O λόγος για την Amelia Dyer ή αλλιώς “Angel Maker”, η δράση της οποίας ξεκίνησε το 1860 στο Μπρίστολ, όταν άνοιξε ένα σπίτι – μαιευτήριο και δεχόταν ανύπαντρες γυναίκες.  Εκείνες, λόγω των ταμπού της εποχής, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα παιδιά. Την πλήρωναν, έτσι ώστε να τα υιοθετήσει και να τους προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Αλλά καμία ιστορία δεν είχε παραμυθένιο τέλος, αφού όταν έπαιρνε τα χρήματα, στραγγάλιζε τα βρέφη και τα έριχνε στον Τάμεση. Μετά την κλινική, προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. Επειδή δεν ταϊζε τα παιδιά και εκείνα έκλαιγαν, τα νάρκωνε με λάβδανο. Δέκα χρόνια έκανε το ίδιο πράγμα, μέχρι να τη συλλάβουν για παραμέληση βρέφους.
Στη φυλακή έμεινε για έξι μήνες. Εκεί αποφάσισε το σχέδιο της: απλά θα σκότωνε τα παιδιά, χωρίς να κάνει οτιδήποτε άλλο.
Είχε αφήσει πίσω της, όμως, πολλά στοιχεία. Μια σορός ενός βρέφους, που βρέθηκε πίσω από καλαμιές, η δυσοσμία στο σπίτι της και τα παιδικά ρούχα που βρέθηκαν εκεί, οδήγησαν στην σύλληψή της.
Η αστυνομία ανακάλυψε 50 σορούς μωρών και εκείνη αναγκάστηκε να ομολογήσει.Το 1896, απαγχονίστηκε σε ηλικία 58 ετών. Η ιστορία της ήταν τόσο συγκλονιστική, ώστε γράφτηκαν ακόμα και τραγούδια για εκείνη.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...