Κυριακή 19 Μαΐου 2013

10 πολύ παράξενοι άνθρωποι!



Ο διάσημος Αμερικανός αρθρογράφος, Ιρν Κούπτσινετ, έγραψε κάποτε το εξής γνωμικό: «Τι μπορείς να πεις για μια κοινωνία, που λέει ότι ο Θεός πέθανε κι ο Έλβις ζει;», με σκοπό να καταδείξει αυτό που όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεστομίσει, το «έχει τρελαθεί ο κόσμος»…
10 πολύ παράξενοι άνθρωποι!
Έτσι, λοιπόν, επειδή εμείς και ότι έχει τρελαθεί ο κόσμος πιστεύουμε, αλλά και ότι έχουμε γεμίσει «παράξενους», αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα… Τι εννοούμε «ειδικό»; Αποφασίσαμε να ψάξουμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους δέκα ποιο «περίεργους» ανθρώπους του πλανήτη.
Τώρα, σχετικά με το εάν είμαστε υπερβολικοί με την παραπάνω γενίκευση, αυτό θα το αποφασίσετε μόνοι σας, αν και πιστεύουμε πως θα αντιληφθείτε άμεσα πως ο πρόλογος είναι ιδιαίτερα «μαλθακός» και η πραγματικότητα αρκετά πιο ακραία… Τέρμα τα περιττά λόγια, περνάμε στο «ψητό»…

Τάι Νγκοκ: 30 χρόνια άυπνος!
10 παράξενοι άνθρωποι
Ο 64χρονος Τάι Νγκοκ, γνωστός και ως Χάι Νγκοκ, υποστηρίζει πως δεν μπορεί να κοιμηθεί από το 1973, όταν και τον έπιασε πυρετός. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει πάνω από 12.000 συνεχόμενες μέρες αϋπνίας. «Δεν ξέρω αν η αϋπνία έχει επηρεάσει την υγεία μου, αλλά εγώ είμαι ακόμη υγιής και κανονικός, όπως οι άλλοι», συνηθίζει να δηλώνει, ενώ τονίζει ότι μπορώ να μεταφέρει επί τέσσερα χιλιόμετρα δύο 50κιλα σακιά τσιμέντο στους ώμους του.
Ο Νγκοκ ζει με τα παιδιά και τη σύζυγό του στο Κε Τρουνγκ, όπου έχει δική του φάρμα, με την οποία και ασχολείται…

Σάντζου Μπάγκατ: Γέννησε τον αδερφό του!
10 παράξενοι άνθρωποι
Η κοιλιά του Ινδού Σάντζου Μπάγκατ ήταν τόσο μεγάλη κάποτε, που έμοιαζε με εννέα ετών εγκύου, ενώ του προκαλούσε και μεγάλα προβλήματα στην αναπνοή. Τελικά, κατέφυγε στη λύση της εγχείρησης, αλλά όταν ο γιατρός άνοιξε την κοιλιά του δεν πίστευε στα μάτια του.
«Πρώτα βγήκε το ένα μέλος», λέει ο κ. Μεχτά και συνεχίζει: «ύστερα ένα άλλο, κατόπιν μαλλιά, άλλα μέλη, γεννητικά όργανα… Τι είχε γίνει; Ο Μπάγκατ «κυοφορούσε» το σώμα του δίδυμου αδερφού του, κάτι που αποτελεί μια από τις φοβερά σπάνιες ιατρικώς παρατηρημένες περιπτώσεις, στην οποία το ένα έμβρυο εμπεριέχεται στο άλλο!

Σοΐτσι Γιοκόι: 28 χρόνια σε μία σπηλιά
10 παράξενοι άνθρωποι
Ο Σοΐτσι Γιοκόι γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1915 στο Σαόρι στο νομαρχιακό διαμέρισμα Αΐτσι. Με την έναρξη του Β” Παγκοσμίου Πολέμου επιστρατεύτηκε από τον Αυτοκρατορικό Ιαπωνικό Στρατό και το 1941 μετέβη στο Γκουάμ, το οποίο οι Ιάπωνες ήθελαν να κρατήσουν υπό την κατοχή τους. Ωστόσο, το 1944, δεδομένου ότι οι αμερικανικές δυνάμεις ανακατέλαβαν το νησί, ο Γιοκόι αναγκάστηκε να κρυφτεί στη ζούγκλα του Γκουάμ, για να μην τον ανακαλύψουν οι εχθροί. Στις 24 Ιανουαρίου του 1972 δύο κυνηγοί τον ανακαλύπτουν σ” ένα απομακρυσμένο σημείο της νήσου.
Ο 57χρονος Γιαπωνέζος (λοχίας κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου), αφού τρομοκρατήθηκε αρχικά από την παρουσία των δύο «εχθρών», στη συνέχεια σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ζούσε επί 28 χρόνια σε μια σπηλιά, ενώ ο πόλεμος είχε τελειώσει…

Μεχράν Καρίμι Νασέρι: Η ζωή του… αεροδρόμιο!
10 παράξενοι άνθρωποι
Το 1974 κι ενώ σπούδαζε στην Αγγλία, ο Μεχράν Καρίμι Νασέρι, ο οποίος είναι Ιρανός, πήρε μέρος σε εκδηλώσεις κατά του σάχη. Όταν επέστρεψε στο Ιράν φυλακίστηκε, βασανίστηκε και εν τέλει τον εξόρισαν. Ο ίδιος ζήτησε άσυλο από το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών και τελικά, το 1980 τον δέχθηκε το Βέλγιο, με τον ίδιο να αποφασίζει τη μετακόμιση στη Βρετανία, το 1988. Ωστόσο, ενώ βρισκόταν σε έναν σταθμό του Παρισιού και περίμενε το τρένο για το αεροδρόμιο, έπεσε θύμα ληστείας, με τους επιτήδειους να του κλέβουν την τσάντα, μαζί με όλα τα έγγραφα που αυτή περιείχε.
Παρά την έλλειψη εγγράφων μπήκε στο αεροπλάνο, αλλά οι αγγλικές αρχές των έστειλαν πίσω στο αεροδρόμιο «Σαρλ Ντε Γκωλ». Ήταν 8 Αυγούστου του 1988. Από τότε, ο Νασέρι ζει στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου!!! Στη ζωή του Ιρανού βασίστηκε η ταινία «The Terminal», με τον Τομ Χανκς.

Ματαγιόσι Μιτσούο: Ο Ιάπωνας Ιησούς!
10 παράξενοι άνθρωποι

Υποστηρίζει ότι είναι και ο Θεός και ο Ιησούς μαζί! Ο Ιάπωνας Ματαγιόσι Μιτσούο υποστηρίζει ότι η Δευτέρα Παρουσία θα επέλθει μαζί του. Για να μπορέσει, όμως, να εξελιχθεί σε σωτήρα, θα πρέπει πρώτα να εκλεχθεί πρωθυπουργός της Ιαπωνίας και στη συνέχεια να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στη χώρα του, και στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και να γίνει γενικός γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού…
Παρά τους… φλογερούς λόγους του, ο Μιτσούο έχει αποτύχει σε πολλές εκλογικές διαδικασίες. Ο λόγος; Πιθανότατα οι ακραίες θέσεις που εκφράζει: προτρέπει τους αντιπάλους του να βάλουν τέλος στη ζωή τους, κάνοντας χαρακίρι!

Λαλ Μπιχάρι: Γραφειοκρατικά «νεκρός» για 18 χρόνια!
10 παράξενοι άνθρωποι
Σύμφωνα με τη ληξιαρχική πράξη θανάτου, ο Λαλ Μπιχάρι πέθανε «επίσημα» το 1976 και… παρέμεινε νεκρός μέχρι και το 1994, οπότε και… επισημοποιήθηκε ότι ζει. Τι είχε γίνει;
Ένας απατεώνας θείος του είχε δωροδοκήσει έναν κυβερνητικό αξιωματούχο να τον καταχωρήσει ως νεκρό, ώστε να μπορέσει να καταχραστεί την περιουσία του. Ο Λαλ προσπαθούσε επί 18 χρόνια να αποδείξει (!!!) ότι είναι ζωντανός… Τελικά, τα κατάφερε!

Ντέιβιντ Ικ: Μας κυβερνούν ανθρωποειδείς σαύρες!
10 παράξενοι άνθρωποι
Τελικά, φαίνεται πως στην περίπτωσή του οι… κεφαλιές δημιούργησαν πρόβλημα στα εγκεφαλικά κύτταρα… Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Ικ, παλιό επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος από το 1990 ασχολείται αποκλειστικά με τις έρευνές του, σχετικά με το «τι και ποιος πραγματικά ελέγχει τον κόσμο»…
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ανθρωποειδείς Σαύρες! Ναι, ισχυρίζεται ότι ο κόσμος διοικείται από ένα είδος ανθρωποειδών σαυρών, από τις οποίες αναφέρει, μάλιστα, ότι κατάγονται μεταξύ άλλων, ο Μπους, η Βασίλισσα Ελισάβετ και οι τραγουδιστές Κρις Κριστόφερσον και Μπόξκαρ Γουίλι!

Ντέιβιντ Μπόουντεν: Ο… Πάπας Μιχαήλ Α’!
10 παράξενοι άνθρωποι
Ο 48χρονος (γεννηθείς το 1959) Ντέιβιντ Μπόουντεν είναι ένας Αμερικανός πολίτης, ο οποίος… εκλέχθηκε «Πάπας Μιχαήλ Α’», από μια ομάδα έξι ανθρώπων, που ανήκουν στη μειονότητα των παραδοσιακών καθολικών και ισχυρίζονται ότι από τον θάνατο του «Πάπα Πίου ΙΒ’» το 1958, είναι κενή η θέση Πάπα, καθώς οι εκλογές των τελευταίων έξι Παπών είναι άκυρες, επειδή άπαντες ήταν μοντερνιστές!
Η «εκλογή» του Μπόουντεν έγινε το 1990 και αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στους έξι αυτούς ανθρώπους που τον εξέλεξαν, είναι ο ίδιος, αλλά και οι γονείς του… Μέχρι σήμερα, έχοντας φτάσει στα 48, κυκλοφορεί ενδεδυμένος Πάπας και κηρύττει τον λόγο του Θεού!!!

Γιοσίρο Νακαμάτσου: Φωτογραφίζει γεύματά 34 χρόνια!
10 παράξενοι άνθρωποι
Ο Γιοσίρο Νακαμάτσου (γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1928) είναι πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση. Γνωστός και ως δρ. Νάκα-Ματς, είναι Ιάπωνας εφευρέτης, ο οποίος ισχυρίζεται πως κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ, όσον αφορά στον αριθμό των εφευρέσεων.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι έχει κάνει περισσότερες από 3.000, μεταξύ των οποίον βρίσκονται το floppy disk και τα παπούτσια με ελατήρια PyonPyon. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα… Ο Νακαμάτσου έχει φωτογραφήσει και εκ των υστέρων αναλύσει κάθε γεύμα που έχει καταναλώσει τα τελευταία 34 χρόνια (και συνεχίζει να το κάνει), ενώ διατυμπανίζει πως στόχος του είναι να ζήσει μέχρι τα 140 (τώρα είναι στα 79)!

Μισέλ Λοτίτο: Έφαγε ολόκληρο αεροπλάνο…
10 παράξενοι άνθρωποι
Ο Μισέλ Λοτίτο είναι Γάλλος και διάσημος ως «Μεσιέ Μανζετού» (δηλαδή «ο κύριος τρώω τα πάντα»). Δίνει παραστάσεις κατά τις οποίες πιστοποιεί το παρατσούκλι του, καθώς τρώει μέταλλο, γυαλί, λάστιχο και πολλά άλλα υλικά, που υπάρχουν σε αντικείμενα όπως ποδήλατα, τηλεοράσεις, ένα αεροσκάφος Cessna 150, αλλά και μικρότερα αντικείμενα, τα οποία αποσυναρμολογεί, κόβει και καταπίνει!
Το αεροπλάνο του πήρε δύο χρόνια για να το φάει (από το 1978 ως το 1980)! Η δίαιτά του συνήθως δεν του προκαλεί προβλήματα υγείας, ακόμη κι όταν καταπίνει υλικά που θεωρούνται δηλητηριώδη! Κι αν αναρωτιέστε από πότε ξεκίνησε αυτό το… ευγενές άθλημα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι άρχισε τις επιδείξεις το 1966.

www.bet-hoven.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...