Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ζευγάρια υπογράφουν «συμβόλαια σχέσης» - Ποιοι είναι οι πιο παράξενοι όροι


Απίστευτο: Ζευγάρια υπογράφουν «συμβόλαια σχέσης» - Ποιοι είναι οι πιο παράξενοιΔικηγόροι ισχυρίζονται ότι ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, παντρεμένα και μη, υπογράφουν συμβόλαια σχέσης, που αναγράφουν ρητά με τι συχνότητα θα κάνουν σεξ!
Μετά τα προγαμιαία συμβόλαια που κάνουν... θραύση στα ζευγάρια που κάποιος από τους δύο ή και οι δύο έχουν μεγάλη περιουσία, μεγάλη πέραση, έχουν, σύμφωνα με δικηγόρους και τα «συμβόλαια σχέσης» τα οποία περιλαμβάνουν «ρήτρες τρόπου ζωής». Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες και οι πιο παράξενες από αυτές;
Οπως αναφέρει το CBS «συμβόλαια σχέσης» αρέσκονται να υπογράφουν τόσο παντρεμένα όσο και ανύπαντρα ζευγάρια. Συνηθέστερος όρο σε αυτά το πόσες φορές «υποχρεούται» το ζευγάρι να κάνει σεξ.
Τα ζευγάρια με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζουν το πώς θα περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά ακόμη και το αν επιτρέπεται κάποιος από τους συντρόφους να... απατήσει.
Μερικές από τις πιο παράξενες ρήτρες που έχουν αναγραφεί σε «συμβόλαια σχέσης» είναι οι εξής:
  • Οχι πιάνο όταν ο σύζυγος είναι σπίτι.
  • Η σύζυγος απαγορεύεται να φοράει οτιδήποτε πράσινο.
  • Ο σύζυγος δικαιούται 100.000 δολάρια αν η γυναίκα φτάσει να ζυγίζει πάνω από 100 κιλά.
  • Η σύζυγος απαγορεύεται τα κουρευτεί.
Αν ο σύζυγος απατήσει τη γυναίκα του, εκείνη παίρνει μπόνους που μπορεί να φτάσει και τα 5 εκατομμύρια δολάρια.
Οπως είναι λογικό η πρακτική αυτή, εκτός από πολλούς υποστηρικτές έχει και φανατικούς πολέμιους. Βασικό επιχείρημα των τελευταίων ο ισχυρισμός ότι τα συμβόλαια αυτά αφαιρούν οποιοδήποτε αίσθημα αυθορμητισμού από τη σχέση.
Από την άλλη πλευρά οι υποστηρικτές τονίζουν ότι είναι ευχάριστο να έχεις μια δομημένη σχέση και να ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...