Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Προσφέρει 250.000 ευρώ στη γυναίκα που θα πεθάνει στα χέρια της κάνοντας σεξ

Προσφέρει 250.000 ευρώ στη γυναίκα που θα πεθάνει στα χέρια της κάνοντας σεξ!Ένας 82χρονος μπον βιβέρ από τη Γερμανία, ο Ρολφ Έντεν προσφέρει 250.000 σε όποια γυναίκα δεχτεί να κάνει σεξ μαζί του, μέχρι να πεθάνει. Πρόκειται για την νέα εκκεντρικότητα του ιδιόρρυθμου γερμανοεβραίου «Δον Ζουάν», που έχει γίνει γνωστός για τους επτά γάμους του, τις προκλητικές του δηλώσεις και τις συναυλίες των Stones στα πασίγνωστα μαγαζιά του.
Στη ζωή του του ο Έντεν έχει ως βασικό άξονα την αθεράπευτη αισιοδοξία. Το λέει άλλωστε και στην αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, όπου έχει βάλει τίτλο «Τα πάντα χαρούμενα πάντα». Και πως να μην είναι αισιόδοξος ο άνθρωπος που έστησε τα πιο διάσημα κλαμπ του Βερολίνου τη δεκαετία του 1960 πείθοντας ακόμα και τους Rolling Stones να κάνουν συναυλίες εκεί, συνέβαλε τα μέγιστα στη φήμη της νυχτερινής ζωής της γερμανικής μητρόπολης, συμμετείχε σε ταινίες δίπλα σε μυθικές μορφές όπως ο Τζον Χιούστον και ο Κλάους Κίνσκι, έγινε πλούσιος από την αγορά ακινήτων, και στην πορεία έκανε επτά γάμους αποκτώντας επτά παιδιά, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο ...
Ο Έντεν εκτός από διάσημος πλέιμποϊ και ζάμπλουτος επιχειρηματίας, είναι και ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Παίζει σαξόφωνο, ντραμς, ακορντεόν και πιάνο ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταδώσει αισιοδοξία στους γύρω του. Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που αφηγείται ένας φίλος του συγγραφέας, ο Γιόραμ Κανιούκ. Όταν ο τελευταίος έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, τηλεφώνησε στον φίλο του για να του αναγγείλει τα δυσάρεστα. Ο απτόητος Έντεν του είπε απλώς «μην μου μιλάς γι' αυτό» και την επόμενη του έστειλε ένα σκασμό λεφτά, που όπως λέει ο Κανιούκ του έσωσαν τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...