Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Κάνει τα τσιπς... αόρατα!



Μια ξεχωριστή συνταγή για αλμυρές και διαφανείς γεύσεις!


Ο Hamid Salimian, σεφ από το Βανκούβερ του Καναδά, παρασκευάζει καθημερινά και σερβίρει στους πελάτες του εστιατορίου του διάφανα πατατάκια ! 

Η συνταγή περιλαμβάνει πατάτες, αλάτι και διάφορα αρωματικά βότανα, ενώ το μυστικό βρίσκεται σε ένα ειδικό τζελ που παρασκευάζει ο σεφ, το οποίο προσφέρει την τελική διαφάνεια στα πατατάκια. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...