Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μπύρα από …κοπριά ελέφαντα ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά


Μια ιαπωνική ζυθοποιία δημιούργησε μια μπύρα με υλικά από κοπριά ελεφάντων και ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά βγαίνοντας για πώληση στη χώρα.
Η μπύρα, η οποία ονομάζεται... Un, Κοηο Kuro, γίνεται χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ που έχουν περάσει από έναν ελέφαντα.
Η ζυθοποιία Sankt Gallen ονομάζει την μπύρα «chocolate stout», παρά το γεγονός ότι δεν περιέχει σοκολάτα. Οι κόκκοι του καφέ που χρησιμοποιούνται στην μπύρα προέρχονται από ελέφαντες στο Golden Triangle Elephant Foundation της Ταϊλάνδης, και κοστίζουν πάνω από US $ 100 ανά 35 γραμμάρια.

Τα φασόλια είναι σίγουρα υποψήφια για ένα από τα κορυφαία 10 πιο παράξενα υλικά μπύρας .

Ο κ. Sato, από την ιαπωνική ιστοσελίδα RocketNews24.com, δοκίμασε την μπύρα και είπε: «Μετά τη λήψη της πρώτης γουλιάς υπήρξε μια αρχική πικρίλα που ξεπλύθηκε από ένα κύμα γλυκύτητας. Μετά από αυτό, ένα ώριμο σώμα απλώνεται μέσα στο στόμα μου.

«Συνήθως οι άνθρωποι μιλούν για την επίγευση, όταν πίνουν μπύρα, αλλά με την Un, Kono Kuro η λέξη υστερόλαμπη είναι πολύ πιο κατάλληλη.

Αν και οι φιάλες της stout ξεπουλήθηκαν, αφού βγήκαν για πώληση στην ιστοσελίδα Sankt Gallen, η ζυθοποιία έχει πει ότι σχεδιάζει να τοποθετήσει την μπύρα της στο νέο κατάστημα, το οποίο άνοιξε στο Τόκιο νωρίτερα αυτό το μήνα.

krasiagr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...