Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Τέχνη των φιλιών


Είναι γνωστό ότι η τέχνη, εκτός από ταλέντο, θέλει απελευθέρωση και δημιουργικότητα, ώστε ο καλλιτέχνης να καταφέρει να δημιουργήσει.
Τέχνη των φιλιών
Η Natalie Irish, από το Χιούστον του Τέξας, έρχεται να ταράξει τα καλλιτεχνικά νερά και να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο τρόπο ζωγραφικής, που έχει όμως καταπληκτικά αποτελέσματα.
Τέχνη των φιλιών
Με τα χείλια της για πινέλο και τα χρωματιστά της κραγιόν για μπογιά, καταφέρνει να μαγέψει και να αποδώσει με ακρίβεια τα πρόσωπα που επιλέγει. Με τα φιλιά της και ένα άσπρο καμβά, δημιουργεί αριστουργήματα.
Τέχνη των φιλιών
Ξεκίνησε να ζωγραφίζει στο γυμνάσιο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα θέλησε να πειραματιστεί και με πιο εναλλακτικούς τρόπους. Το έναυσμα της δόθηκε όταν μία ημέρα φόρεσε το κραγιόν της και για να το διορθώσει χρησιμοποίησε ένα κομμάτι χαρτί.
Τότε σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να μεταφέρει το κόλπο αυτό και στη ζωγραφική της. Άρχισε να πειραματίζεται και ως δια μαγείας εμπνεύστηκε να κάνει κάτι τέτοιο.

Τέχνη των φιλιών
Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται εύκολο, αλλά η ίδια απαντά ότι »Είναι πολύ κουραστικό κυρίως για τα μάτια μου, από τη συνεχή μετακίνηση στον καμβά». »Ελέγχω συνεχώς τα στάδια της δημιουργίας, για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα» προσθέτει η ίδια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...