Το βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «Well Done» απέχει κατά πολύ από τους συνηθισμένους τσελεμεντέδες, αφού για να το διαβάσεις πρέπει πρώτα να το… ψήσεις!!!
Εμπνευσμένο από το κροατικό δημιουργικό γραφείο Bruketa & Zinić, για λογαριασμό της εταιρείας τροφίμων Podravka, το βιβλίο αποτελείται από κενές σελίδες, ενώ στη θέση των εικόνων υπάρχουν λευκοί κύκλοι.
Ο επίδοξος σεφ ή ψαγμένη νοικοκυρά που λατρεύει να πειραματίζεται πρέπει να τυλίξει το βιβλιαράκι σε αλουμινόχαρτο και να το βάλει στο φούρνο, στους 100 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά. Μόνο έτσι αποκαλύπτονται οι συνταγές και οι φωτογραφίες!!
«Το βιβλίο είναι γραμμένο με ένα ειδικό αόρατο μελάνι, που εμφανίζεται στο χαρτί μόλις έρθει σε επαφή με τη θερμότητα, ενώ αν “παραψηθεί” είναι για… πέταμα. Όπως ακριβώς και ένα φαγητό!» λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας.
Άντε και καλά μαγειρέματα!!
Εμπνευσμένο από το κροατικό δημιουργικό γραφείο Bruketa & Zinić, για λογαριασμό της εταιρείας τροφίμων Podravka, το βιβλίο αποτελείται από κενές σελίδες, ενώ στη θέση των εικόνων υπάρχουν λευκοί κύκλοι.
Ο επίδοξος σεφ ή ψαγμένη νοικοκυρά που λατρεύει να πειραματίζεται πρέπει να τυλίξει το βιβλιαράκι σε αλουμινόχαρτο και να το βάλει στο φούρνο, στους 100 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά. Μόνο έτσι αποκαλύπτονται οι συνταγές και οι φωτογραφίες!!
«Το βιβλίο είναι γραμμένο με ένα ειδικό αόρατο μελάνι, που εμφανίζεται στο χαρτί μόλις έρθει σε επαφή με τη θερμότητα, ενώ αν “παραψηθεί” είναι για… πέταμα. Όπως ακριβώς και ένα φαγητό!» λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας.
Άντε και καλά μαγειρέματα!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου