Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν φάει οι σκύλοι…


Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν φάει οι σκύλοι... (3)
Οι σκύλοι είναι παμφάγα ζώα και… λαίμαργα. Αυτό αποδεικνύεται από τα απίστευτα πράγματα που μπορούν να μασουλήσουν και να φάνε.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Τζακ Ράσελ τεριέ από το Μανχάταν, το οποίο έφαγε -κανείς δεν ξέρει πώς το κατάφερε- 111 κέρματα…
Εμπνεόμενο από τέτοιου είδους απίστευτες ιστορίες, η ιστοσελίδα TODAY.com ζήτησε από τους αναγνώστες της να αναφέρουν τα πιο τρελά… διατροφικά γούστα των σκύλων τους.
  • Ορίστε μερικές περίεργες ιστορίες:
“Ο σκύλος μου, διασταύρωση Τζακ Ράσελ/κανίς, έχει φάει τα συνηθισμένα… παπούτσια, έπιπλα κτλ, αλλά το καλύτερο πράγμα που έφαγε ήταν ένα Duraflame Log (σ.σ.: ειδικά καρβουνάκια για άναμμα φωτιάς). Η απάντηση του κτηνιάτρου στο δικό μου πανικόβλητο τηλεφώνημα; Απλώς μην ανάψετε σπίρτο κοντά στον ποπό του” – Wendy Coolidge McGahey.
Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν φάει οι σκύλοι... (4)
“Λοιπόν, ξέρω έναν σκύλο που έφαγε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο… Μιλάω ειλικρινά και κυριολεκτικά. Μασούλησε τα καθίσματα, τη ζώνη ασφαλείας, το ταμπλό και το ντουλαπάκι. Να σημειωθεί ότι έμεινε στο αυτοκίνητο για 7 λεπτά” – Caryn Burton.
“Τρία ζευγάρια εσωρούχων (αργότερα έδωσα 1.200 δολάρια για εγχείρηση)” – Angela Kemper.
“Το ροτβάιλερ μου έφαγε το δαχτυλίδι γάμου, το οποίο έβγαλε από το κουτί των χρυσαφικών από το ντουλάπι. Τις επόμενες δύο ημέρες, την παρακολουθούσα συνέχεια, ψάχνοντας τα κακά της!!! Τελικά το βρήκα και μου το έφτιαξαν. Οι κοσμηματοπώλες εντυπωσιάστηκαν από την κακή κατάσταση του δαχτυλιδιού!!!” – Kim Beasley Jarvis.
“Ένας σκύλος μου μασούλησε την μασέλα της μητέρας μου, την οποία είχε αφήσει στο κομοδίνο” – Vickie Shipp.
Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν φάει οι σκύλοι... (2)
“Λοιπόν, σε μια εβδομάδα το λαμπραντόρ μας έφαγε ένα ακριβό τηλεχειριστήριο, το ποντίκι του φορητού μας υπολογιστή, το καλώδια από τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την ψηφιακή μου κάμερα. Όλα αυτά υποτίθεται ότι ήταν σε σημεία, που δεν μπορούσε να φτάσει!” – Bonnie Messer.
“Έφαγε την άμμο της γάτας” – Mary Roberston McConnell.
“Τα λαμπραντόρ μου έφαγαν τον φράκτη προστασίας, για να μπορέσουν να πάνε για κολύμπι στην πισίνα του γείτονα. Τον Φεβρουάριο. Πέρασαν όμορφα. Ο γείτονας; Δεν ενθουσιάστηκε” – Angela Odom Warczakoski.
“Το ηλικιωμένο σκυλάκι μας, διασταύρωση λαμπραντόρ με τσόου τσόου, έφαγε την εργασία της κόρης μου!! (αλήθεια). Ήταν ένας χάρτης, φτιαγμένος με πλαστελίνη. Της έφυγε από τα χέρια, καθώς επιβιβαζόταν στο σχολικό. Η Shannie τον έφαγε σε δευτερόλεπτα, προτού η κόρη μου προλάβει να της τον πάρει από το στόμα. Είχαμε πραγματικά δυσκολία να πείσουμε τη δασκάλα ότι ο σκύλος έφαγε την εργασία” – Elizabeth Lib King Turner.
“Το 11χρονο ντάτσχουντ έφαγε μια ολόκληρη πλαστική σαύρα. Δεν την μάσησε καν – και βεβαίως ακολούθησε μια πολύ ακριβή εγχείρηση” – Michelle LaWall Vargas.
Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν φάει οι σκύλοι... (1)
“Είχα ένα σκύλο κάποτε που ξάπλωσε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έφαγε τα φωτάκια, που ήταν στην πρίζα. Ο ίδιος σκύλος είχε φάει επίσης ένα ωμό κοτόπουλο, που βρισκόταν σε ένα μπολ στο νεροχύτη” – Pat Stareski.
“Ο σκύλος μου έφαγε δύο εισιτήρια για μια συναυλία των Aerosmith, και τα έκανε κονφετί, σκορπισμένα στο πάτωμα. Μαζέψαμε κάποια κομμάτια, που είχαν απομεινει και πήγαμε στην συναυλία και -πιστέψτε το ή όχι- μας άφησαν να την παρακολουθήσουμε!” – Debbie Russell Vandergriff.
“Ο σκύλος μας έφαγε ένα χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων, κάποια cds, γυαλιά ηλίου, ένα παπούτσι (ολοκαίνουργιο), μπανάνες με τη φλούδα, ένα ολόκληρο πεπόνι, χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα, φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, γιαούρτι, μια φτερούγα κοτόπουλου, ωμή ζύμη μπισκότων και ορισμένες σελίδες από το βιβλίο “Marley and Me” (μεταξύ άλλων). Το γκόλντεντουντλ μας είναι χαζό, αλλά τον αγαπάμε” – Jillian C. Diaz.


 www.otherside.gr

1 σχόλιο:

  1. τι θα γίνει αν ο σκύλος φάει ένα μικρό κομμάτι πλαστελίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...