Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ο στρατιώτης που έκανε έκπληξη στην οικογένειά του.βιντεο


Αυτή είναι η ιστορία αγάπης, και ένωσης ενός Αμερικανού στρατιώτη που γύρισε από το Αφγανιστάν, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους έξι μήνες. 


Ο στρατιώτης έκανε έκπληξη στη γυναίκα και τα παιδιά του, όταν βγήκε από τη θάλασσα, ντυμένος δύτης, εκεί που η οικογένειά του έκανε μπάνιο.

Ο πιλότος της αμερικανικής αεροπορίας αναδύθηκε από τα νερά και έβγαλε τη μάσκα του, για να γίνει αυτή η συγκινητική επανένωση.

Η γυναίκα του νόμιζε ότι θα τον έβλεπε μετά από τρεις εβδομάδες και για το λόγο αυτόν γύρισε ένα βίντεο για να του το στείλει.

“Επιτέλους γύρισε σπίτι! Μετά από έξι μήνες στο Αφγανιστάν και ακόμα τρεις για εκπαίδευση, επιτέλους γυρίζει σπίτι” είπε η γυναίκα του.

Ο πιλότος βγήκε από το νερό τη στιγμή που ένας οικογενειακός φίλος τραβούσε το βίντεο με τις αφιερώσεις της γυναίκας και των παιδιών, που επρόκειτο να του στείλουν.

“Ο κύριος Μπρόνσον είναι εδώ” είπε ο άνδρας αναδυόμενος.

Κι ενώ τα παιδιά όρμηξαν στην αγκαλιά του, η γυναίκα του είχε μείνει άναυδη. Έκανε λίγη ώρα να του μιλήσει και ακόμα περισσότερη να τον αγκαλιάσει.

Το βίντεο μέσα σε λίγες μέρες, που υπάρχει στο youtube, το έχουν δει περισσότεροι από 690.000 άνθρωποι.

“Αν υπάρχει ένα πράγμα που ο κόσμος χρειάζεται, είναι οι άνδρες που ξέρουν ποιο είναι το καθήκον τους” αστειεύτηκε η σύζυγος....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...