Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πέθανε μετά από ομαδικό όργιο με τις 6 συζύγους του!

Πέθανε μετά από ομαδικό όργιο με τις 6 συζύγους του!
Του ήπιαν το ….«αίμα» οι γυναίκες του!
Πρόκειται για τον Νιγηριανό Ουρόκο Ονόγια, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια… του βιασμού του από τις έξι συζύγους του! Ο Νιγηριανός Ονόγια, αφού «έπιασε τη καλή» αποφάσισε να αποκατασταθεί αναλαμβάνοντας όμως βάρη μεγαλύτερα  προφανώς,  από τις  αντοχές του, σίγουρα όχι τις οικονομικές! Έτσι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο ….φιλότιμος σύζυγος αναγκάστηκε να ικανοποιήσει τις ορέξεις των πέντε συζύγων του (υποχρέωσή του σύμφωνα με το Ισλάμ) όταν αυτές τον απείλησαν με μαχαίρια πως εάν δεν το έκανε θα τον σκότωναν!
Μία μικρή λεπτομέρεια: Η σκηνή αυτή εκτυλίχτηκε στο δωμάτιο της έκτης – και μικρότερης σε ηλικία συζύγου – στο οποίο είχε πάει ο άτυχος άντρας για να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα. Στην ουσία λοιπόν πρόκειται για σκηνή ζηλοτυπίας των πέντε γυναικών προς την έκτη! Ο Ονόγια σύμφωνα με τις… αυτόπτες μάρτυρες σταμάτησε να αναπνέει ενώ βρισκόταν στη διαδικασία εκπλήρωσης των καθηκόντων του, στη πέμπτη κατά σειρά σύζυγο, αφού είχε πρώτα ικανοποιήσει τις ορέξεις των προηγούμενων τεσσάρων.
Σύμφωνα λοιπόν με την έκτη και μικρότερη σύζυγο, δηλαδή την «πέτρα του σκανδάλου», ξαφνικά ο Ονόγια «σταμάτησε να αναπνέει, και όλες (οι σύζυγοι) έφυγαν από το δωμάτιο γελώντας. Όταν όμως διαπίστωσαν πως δεν μπορούσα να τον συνεφέρω έφυγαν τρέχοντας προς το δάσος».Τουλάχιστον αυτός πέθανε με έναν τρόπο που αν μη τι άλλο ο μισός αντρικός πληθυσμός του πλανήτη αν όχι όλος, θα ήθελε …να φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο…

Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...