Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Πορτρέτα αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως!

Πορτρέτα αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως!Ο καλλιτέχνης Alex Trochut ρίχνει μια «κρυφή ματιά στη διπλή ζωή των ανθρώπων», όπως λέει ο ίδιος, κάτι που γίνεται αντιληπτό τη συλλογή «Binary Prints» που αποτελείται από πορτρέτα τα οποία φαίνονται διαφορετικά το πρωί και αλλάζουν όταν κάποιος τα δει στο σκοτάδι! Έχοντας ανακαλύψει έναν τρόπο για να παρουσιάζει δύο εικόνες σε μία επιφάνεια και να παίζει με το φωτισμό, ο καλλιτέχνης δημιουργεί «νυχτερινά πορτρέτα» που «ξυπνούν» στο φως!
perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως!
Τα πρόσωπα που παρουσιάζει είναι κυρίως άνθρωποι της μουσικής σκηνής, συνθέτες και μουσικοί, καθώς η ζωή των ανθρώπων αυτών είναι εντελώς διαφορετική μέσα σε ένα 24ωρο. «Ένας μουσικός είναι πολύ διαφορετικός πάνω στη σκηνή, όταν γράφει ή συνθέτει τραγούδια, από ό,τι είναι το πρωί στο σπίτι, στην οικογένειά τους, με τους φίλους του… Αυτή τη διαφορά των ίδιων ανθρώπων θέλησα να αποτυπώσω. Πόσο συνηθισμένοι, καθημερινοί άνθρωποι είναι στο φως της ημέρας και πόσο… άλλοι γίνονται τη νύχτα», εξηγεί ο ίδιος.
perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως! perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως! perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως! perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως! perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως! 
perierga.gr - Πορτρέτα που αλλάζουν όταν ανάβει και σβήνει το φως! 
www.perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...