Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μπορεί να μείνουν τυφλά και τα 7 παιδιά τους

Τραγωδία: Μπορεί να μείνουν τυφλά και τα 7 παιδιά τους
Συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού του οποίου τα παιδιά μπορεί να τυφλωθούν ανά πάσα στιγμή.
Όλα τα παιδιά του Jimmy Appleton, ο 20χρονος Samuel, ο 17χρονος Pheonix, η 8χρονη Flynn, η 7χρονη Willow, η 5χρονη Quinn, η 3χρονη Eli, και ο μόλις 10 μηνών Jim-Bob, έχουν κληρονομήσει από την 37χρονη μητέρα τους την οπτική νευροπάθεια του Leber σύμφωνα με το star.
Αυτή η ασθένεια που έχει προκαλέσει τύφλωση στον Samuel, καταστρέφει τα κύτταρα του οπτικού νεύρου καθιστώντας το άτομο τυφλό: 1. αν είναι άντρας στην ηλικία περίπου των 21 ετών και 2. Αν είναι γυναίκα μετά τα 21 έτη.
Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποια από τα παιδιά να την γλιτώσουν καθώς αυτή η ασθένεια προκαλεί τύφλωση στους άντρες σε ποσοστό 50% και στις γυναίκες σε ποσοστό 15%.
«Η σύζυγός μου και εγώ έχουμε αφιερώσει την ζωή μας στο να δουν τα παιδιά όσο πιο πολλά πράγματα γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει με την ασθένεια από την οποία πάσχουν. Τα πηγαίνουμε σε μουσεία, ημερήσιες διακοπές αλλά και βόλτες στη θάλασσα.
Επίσης τα πηγαίνουμε σε μαθήματα μουσικής, στους προσκόπους, καλύπτοντας έτσι κάθε τους επιθυμία. Κάθε μέρα που βλέπουν είναι ευλογημένη!» εξομολογείται ο Jimmy Appleton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...