Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Έτοιμο για...γλύψιμο το πρώτο παγωτό από.. αγιασμό!

Έτοιμο για...γλύψιμο το πρώτο παγωτό από.. αγιασμό!(PHOTOS)
Συγκεκριμένα το Vice Lolly έχει φτιαχτεί από αγιασμό με νερό από την ιερή πηγή Grotto Massabielle στην Λούρδη, αψέντι με 80% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και ζάχαρη.
Η τελευταία δημιουργία του Λονδρέζικου Icecreamists ονομάζεται Vice Lolly (σ.σ. το γλειφιτζούρι της αμαρτίας) είναι φτιαγμένο από αγιασμό -από μια ιερά πηγή στην Λούρδη- και αψέντι και έχει σχήμα όπλου.
Θα έπρεπε να είναι και χαρούμενες οι θρησκευτικές οργανώσεις των καθολικών που οι υπεύθυνοι του Icecreamistsέφτιαξαν παγωτό από αγιασμό και όχι από κάτι πιο ιερόσυλο, όπως π.χ.αίμα του Χριστού ή τα οστά μαρτύρων.
Ειδικά αν γνωρίζεις ότι η προηγούμενη παγωμένη δημιουργία τους ήταν το παγωτό από μητρικό γάλα το οποίο -όσο διάστημα το πρόσφεραν- στο κατάστημά τους στο Covent Garden ήταν best seller.
Συγκεκριμένα το Vice Lolly είναι φτιαγμένο από αγιασμό με νερό από την ιερή πηγή Grotto Massabielle στην Λούρδη, αψέντι με 80% περιεκτικότητα σε αλκοόλ (το οποίο είναι απαγορευμένο στην Μεγάλη Βρετανία) και ζάχαρη. To δε κόστος του ανέρχεται σε 23 ευρώ το κυπελλάκι/ όπλο.
Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...