Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μαχαίρωσε πελάτη γιατί είχε έξι χρόνια να κάνει σεξ

Σε ερώτηση των αστυνομικών για τα αίτια της πράξης του, ο 26χρονος απάντησε: «Δεν έχω σεξουαλικές επαφές εδώ και έξι χρόνια»

Οπλισμένος με ένα μαχαίρι, πλησίασε έναν ανυποψίαστο πελάτη σε εμπορικό κέντρο της Ιταλίας και του κατάφερε μια μαχαιριά στην πλάτη. Ο 26χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα υποστήριξε ότι τον οδήγησε στην πράξη του η…αποχή από το σεξ τα τελευταία έξι χρόνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές Τετάρτη σε εμπορικό κέντρο της περιοχής Σέστο Σαν Τζοβάνι, με θύμα τον 58χρονο Τζοβάνι Μ, ο οποίος εκείνη την ώρα συμβουλευόταν την ηλεκτρονική ταμπλέτα του, χωρίς να αντιληφθεί τον δράστη.

Ο 26χρονος τον εντόπισε και αφού στάθηκε λίγη ώρα πίσω του, του επιτέθηκε με το μαχαίρι. Ο άνδρας σηκώθηκε αμέσως προσπαθώντας να πιάσει την πλάτη του, ενώ ο δράστης τον κοιτούσε χωρίς να κινείται.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το θύμα απομακρύνθηκε αναζητώντας για βοήθεια, ενώ ο δράστης κρατώντας το ματωμένο μαχαίρι έφυγε ανενόχλητος από το εμπορικό κέντρο, ωστόσο η αστυνομία που είχε κληθεί από τον 58χρονο κατάφερε να τον εντοπίσει λίγη ώρα αργότερα στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος.

Σε ερώτηση των αστυνομικών για τα αίτια της πράξης του, ο 26χρονος απάντησε: «Δεν έχω σεξουαλικές επαφές εδώ και έξι χρόνια».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις τοπικές αρχές, καθώς είχε προκαλέσει αναστάτωση όταν πριν ένα χρόνο είχε ισχυριστεί ότι είδε να κινούνται κουλοχέρηδες στο εσωτερικό καταστήματος. Πρόσφατα δε, υποστήριζε ότι η μόνη λύση για να καταπολεμηθεί το κακό ήταν η «θυσία».

Την ημέρα της επίθεσης οι ιατροί του τον περίμεναν στο κέντρο ψυχικής υγείας της πόλης για να του παρασχεθεί η καθιερωμένη φαρμακευτική αγωγή του.
Προς το παρόν κρατείται στη φυλακή της Μόντζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...