Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Pillow Talk: Το ερωτευμένο μαξιλάρι!!

Pillow Talk: Το ερωτευμένο μαξιλάρι!!
Οι σχέσεις από απόσταση είναι πολύ δύσκολες, αλλά αν είσαι ερωτευμένος η αγάπη μηδενίζει τις αποστάσεις. Παρόλα αυτά όμως σας λείπει και θέλετε να τον-ην νιώθετε κοντά σας, να ακούτε την καρδιά τους-ης και αυτό είναι αδύνατον ή σχεδόν αδύνατον!
Ένα δώρο που πρέπει κάθε ερωτευμένος να κάνει στον-ην αγαπημένο-η του είναι το "Pillow Talk". Συνδύασαν τα συναισθήματα και την τεχνολογία και δημιούργησαν το"ερωτευμένο" μαξιλάρι που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα υφασμάτινο πάνελ που μπαίνει μέσα στη μαξιλαροθήκη σας. Για να λειτουργήσει πρέπει και οι δυο να έχετε από ένα έξτρα μαξιλάρι για τον σύντροφό σας, το pillow talk και ένα δαχτυλίδι αισθητήρα.
Τοποθετείτε το pillow talk στο μαξιλάρι, φοράτε το δαχτυλίδι πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι και μόλις ξαπλώσετε το μαξιλάρι του-ης συντρόφου σας θα φωτίσει και μ' αυτόν τον τρόπο σας ενημερώνει ότι ο σύντροφος σας είναι στο κρεβάτι. Τοποθετώντας το κεφάλι σας στο μαξιλάρι σας θα ακούσετε σε πραγματικό χρόνο τον χτύπο της καρδιάς του αγαπημένου-η σας. Οι καρδιές σας θα στέλνουν ασύρματους ερωτικούς χτύπους!

Πηγή: enter2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...